Close search

Horká voda s citrónem, ranní tenis: Jaké rituály po probuzení dodržují úspěšné ženy?

Wikimedia Commons, LGEPR – Victoria Beckham, CC BY 2.0 Zdroj: Wikimedia Commons, LGEPR – Victoria Beckham, CC BY 2.0

Jsou vaše rána hektická a nemáte je tak úplně v lásce? Vydrápat se z postele, udělat si kávu, honem na sebe něco hodit a do práce. Jde to i lépe a není to zas tak složité. Inspirujte se těmito tipy úspěšných žen.

Arianna Huffington: Začněte svůj den v klidu

Arianna Huffington, zakladatelka slavného Huffington Post, se ráno soustředí na to, co nedělat. Jakmile vstane, nezačne "datlovat" do telefonu nebo vyřizovat emaily. Raději se zhluboka nadechne, poděkuje životu za to co má a rozmyslí si, čeho chce dnes dosáhnout.

Gwyneth Paltrow: Pijte hned po probuzení

Například slavná herečka Gwyneth Paltrow začíná svůj den tím, že vypije sklenici horké vody s citrónem. Nejen, že vás horká voda s citrónem po ránu skvěle probudí, ale doplní vám potřebný vitamín C. A další super vlastnost: Ffunguje skvěle, pokud se snažíte shodit nějaká ta kila navíc.

Anna Wintour: Sport vás zaručeně probere

Jak lépe nastartovat den než pravidelným cvičením. Šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintour věří, že nejlepší je být ranní ptáče. Její ranní rituál je poněkud netradiční - přesně v 5:45 naleznete Annu na tenisových kurtech. Nemusíte být tak výstřední jako šéfredaktorka Anna, ale ranní rituál v podobě desetiminutového cvičení by rozhodně stál za zvážení.

Victoria Beckham: Dopřejte si chvilku pro sebe

Probouzet se do hektického rána může být velmi vyčerpávající. Victoria Beckham proto vstává pravidelně o půl hodiny dříve než její děti. V klidu si zkontroluje e-maily, dá si sprchu, nasnídá se čerstvého ovoce a vypije dvojité espresso. Poté začíná kolotoč každodenních starostí a radostí.

INSPIRUJTE SE ÚSPĚŠNÝMI ŽENAMI A JEJICH RANNÍMI RITUÁLY V GALERII:

Nejčtenější články