Close search

Jak se obléknout k vánoční tabuli?

www.redpres.com Zdroj: www.redpres.com

Asi se všichni shodneme na tom, že Štědrý den není den jako každý jiný. Jde o slavnostní událost, kdy se většinou schází celá rodina u společné večeře. Každému by mělo ten den záležet na tom, aby vypadal hezky a slavnostně. Jak jste na tom vy? Oblékáte šaty nebo volíte kalhoty s elegantnější halenkou. Máme pro vás pár tipů, co na Vánoce na sebe.

Tento rok letí ozdoby a dekorace v barvě duhy. mohlo by se zdát, že tedy i při výběru šatů můžete sáhnout do pestrobarevné palety, ale není tomu tak. Barvám oděvů vládne fialová. Ale ne obyčejná fialová, tzv. ultra violet, jde krásně zářivou barvu, která vás u stromečku nádherně rozzáří. A jak ji nosit?

Šaty

Elegantními šaty jistě nic nepokazíte. Určitě budou k sehnání i v krásné violet barvě. Pokud slavíte svátky v poklidu u vás doma, boty asi řešit nemusíte. Ale pokud vyrážíte do společnosti mimo teplý domov nebo prostě milujete lodičky, můžete nazout i ty.  Pokud zvolíte šaty s krátkými rukávy či bez rukávů, nezapomeňte na větší šál či kabátek, který vás v případě chladu zahřeje.

Kalhoty

Pokud nejste zrovna zastánkyně šatů, ale cítíte se lépe spíš v nohavicích, Elegantními černými kalhotami jistě nic nezkazíte. Doplňte o halenku nebo topík v trendy fialové a máte hotovo. Pokud zvolíte jednodušší střih, nebojte se jej zvýraznit zářivým šperkem. Dávejte, ale pozor abyste to s třpytivými cingrlátky nepřehnala. Máte působit elegantně, ne jako od kolotočů.

Hlavně pohodlí

Trávíte svátky na horské chatě s bandou kamarádů? Tak to asi šaty s lodičkami ani elegantní halenka nebudou to, co byste zrovna dvakrát ocenili. Proto v tomto případě platí, lepší pohodlí než být za každou cenu “in”. Takže klidně zabalte oblíbený vánoční svetr se sobem nebo pletené ponožky od babičky a večer si stejně krásně užijete.

Ať už se obléknete jakkoliv, přejeme vám, abyste vánoční svátky prožili v pohodlí, se svými nejbližšími v klidu a ve zdraví. Krásný adventní čas.

 

Nejčtenější články