Close search

Jak se nejlépe vypořádat se dnem, kdy se cítíte pod psa?

Unsplash.com Zdroj: Unsplash.com

Znáte to, všechno se sype, jen co otevřete oči. Omylem odsunete budík, zaspíte a tričko, které by skvěle doplnilo daný outfit je záhadným způsobem v koši na prádlo. A tak dále a tak dále. Prostě den blbec. A nezapomínejte na jedno - i ten nejhorší den skončí. Jak se s takovým dnem vypořádat s co nejmenší psychickou újmou?

Pokazilo se vše, co se dalo, což ovšem neznamená, že váš den skončil. Zkuste splnit alespoň jeden úkol z to-do listu. Proč? Pocit, že máte alespoň malou část svého dne pod kontrolou dodá vaší mysli potřebný impuls k dalším činnostem, díky kterým se mozek i ruce zabaví natolik, že i z velmi špatného rána se může stát produktivní den.

Dobrý skutek se počítá

To, že máte den blbec vy, automaticky neznamená, že jej musí mít i ostatní okolo vás. Vaší negativní náladou se velmi rychle dokáží nakazit i lidi kolem vás. Zkuste udělat jeden dobrý skutek - stačí vzít stařence tašku do schodů, přispět na charitu, nebo se jen usmát na náhodného kolemjdoucího. A víte, jak to funguje, no ne? Karma je zdarma, tak snad se vám "den blbec" příště vyhne obloukem.

Čokoláda pomůže!

A rada na závěr: co by nevyřešila tabulka kvalitní čokolády s vysokým procentem kakaa? Ne nadarmo se říká, že čokoláda pomáhá odbourávat stres. Nezapomínejte na jedno: čím vyšší procento kakaa se v čokoládě nachází, tím lépe pro vaši mysl i pro vaše padnoucí džíny.

JAK SE S TAKOVÝM DNEM VYPOŘÁDAJÍ ZNÁMÉ AMERICKÉ CELEBRITY? POKRAČUJTE VE ČTENÍ VE FOTOGALERII:

 

 

 

Nejčtenější články