Close search

Jak po pár dnech festivalu stále vypadat jako člověk? Známe řešení za pár korun

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Chystáte se strávit pár dní na louce ve stanu nebo autě? Máte rádi atmosféru festivalu, ale zároveň jste si zvykli na komfort splachovacího záchodu a voňavého podpaží? Pár vychytávek, jak si udržet cool účes a nezapáchat jako vyhozená krabice od ryby ve špajzu naštěstí existuje.

Festivalové dny jsou plné muziky, alkoholu, dlouhých nocí, ale i bahna a zpocených zad. Vlastně nejen zad, ale úplně všeho, protože ve vášni tance se orosíte nejspíš úplně celí. Je tu i pravděpodobnost, že na hudební akci potkáte svou životní lásku – pokud se mu/jí nepozvracíte na nohy. Ale i to je vlastně možnost, jak navázat kontakt, i když trochu netradičním způsobem. Ve vašem zájmu tedy je se alespoň pokusit být voňaví a hebcí na dotek.
>

Ať už slunce nebo déšť, s oběma variantami je nutno počítat. Na louku si s sebou kousek civilizace můžete zabalit, mnoho místa vám nezabere. Abychom se alespoň trochu mohli poprat s nepřízní počasí v podobě deště nebo třicetistupňového vedra, bůh nám v podobě drogerie seslal suchý šampon.

Je více než pravděpodobné, že už po prvním dni nebudou vaše vlasy vypadat jako z reklamy v televizi, kdy Heidi Klum vystupuje z letadla. Suché šampony jsou buď v prášku nebo ve spreji. V zásadě nezáleží, jaký typ zvolíte, fungují stejně. Ty ve spreji jsou možná trochu praktičtější, jelikož nehrozí, že si na jedno místo na hlavě vysypete celý obsah krabičky. Vaše vlasy budou mít sice bělavý nádech, ale znovu získají trochu na objemu a zbavíte se mastnoty. Po aplikaci vlasy důkladně promněte prsty, abyste nevypadali, jako když se nad vámi prohnala sněhová přeháňka.
>


>

Ženskému pohlaví přibývá starost s odličováním. Pokud chcete být hvězdou až do chvíle, než zalezete do stanu a netrmácet se od toalet „bez obličeje“, přibalte si vlhčené ubrousky. Jsou skladné, levné, multifunkční – co více si přát. Budou se hodit nejen na obličej. Odličovadlo a tampony nezaberou mnoho místa, ale ubrousky uplatníte ve více případech. Třeba když dojde toaletní papír. Když se budete ládovat klobásou a budete ji mít až za ušima. Nebo třeba když s sebou nebudete chtít tahat antiperspirant a zpoza kelímku piva se na vás od vedlejšího stolu usměje švarný mládenec.

>

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu