Close search

Jak oživit obyčejný outfit? Nebuďte tuctovka a hrajte si

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Každá žena ráda hezky vypadá. Dnes na ulicích nepotkáte uniformované davy jako před třiceti lety, kdy byly na Václaváku tři obchody s oblečením. Máte k dispozici mnoho způsobů, jak se vyfiknout, abyste se cítila dobře. Lidé si zvykli na velkou benevolentnost nejen v módě, a tak se nemusíte bát, že by si na vás venku ukazovali prstem nebo měli nemístné poznámky. Stát se to tedy samozřejmě může, ale je to mnohem méně pravděpodobné než v době, kdy módní trendy udávala princezna Diana.

S narůstající tolerancí toho, co si na sebe navlečete také ubývá způsobů, jak něčím zaujmout. Spousty obchodů prodávají cenově dostupné zboží a každým měsícem se otevírají nové a nové pobočky. Díky vidině zisku si snad budete moci za chvíli koupit boty i uprostřed lesa na Šumavě.

Jednou z možností, jak neztratit originalitu, je zaměřit se na detaily. Než abyste potkala sousedku ve stejné výrazné košili, volte jednodušší outfity, které oživíte právě drobnostmi. Nebude hrozit nepříjemné faux-pas a navíc bude oceněna vaše hravost a smysl kombinovat.


Dostáváme se tedy k otázce: „Čím mohu vylepšit svoje bleděmodré džíny a bílé tričko?“ Jednoduchý základ máte, přidejte tedy onu třešinku na dortu v podobě síťovaných ponožek. Trendy se vracejí a ani síťovina se tomu nevyhla. Džíny ohrňte, aby vám byly pěkně vidět kotníky. Odhalené nožky mohou v mužské mysli napáchat stejnou paseku jako hluboký výstřih. Rozdíl je ale v tom, že když se vám budou z trička drát prsa, bude to působit vulgárně. Když se jeho oko neuchytí v horní polovině vašeho těla (rozumějte – váš hrudník nebude už z dálky dvaceti metrů křičet: „Dobrý den!“), začne pátrat, co na vás může vykoukat. Jestli není slepý, ponožek si všimne. Jestli slepý je, tak si hoďte nožku přes nožku nebo se projděte na toaletu. Uvidíte, že ho zaujmete tím, jak jste mu okořenila zkoumání vašeho zjevu.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu