Close search

Instagramová divoška Plantifulsoul a její návrat k přirozenosti: žije uprostřed ničeho, leze po stromech a tančí v dešti

Instagram Zdroj: Instagram

Na základní škole zažívala šikanu od svých spolužáků. Utíkala do svého světa, až si jeden takový sama vytvořila. Žije mimo civilizaci, právě tam se cítí sama sebou. Na Instagramu inspiruje i ostatní, aby se řídili svým srdcem. Dává návod na jednodušší život bez zbytečných věcí a otevírá otázky jako: Co opravdu potřebujeme k životu?

Claire, která má Instagramový profil Plantifulsoul, se narodila v Koloradu uprostřed jarní sněhové bouře. Bylo to přesně 7. března 1998. Dnes je jednou z instagramových influencerek, nad jinými však vyčnívá svým originálním životním stylem.

Lidé, kteří nutí k zamyšlení

V životě jsou okamžiky, které jsou zlomové. Z čista jasna se můžete tváří v tvář seznámit s člověkem, který vás dokáže nasměrovat. Ze začátku si to nemusíte uvědomovat a třeba až po půl roce se v myšlenkách k tomuto osudovému setkání vrátíte.

Jednou takovou osobností může být instagramová kráska Claire. Většina lidí se s ní osobně nesetká, přesto svým profilem aktivně ovlivňuje 266 tisíc lidí po celém světě.

Životní příběh a cesta k sobě samé

Claire žila v Los Angeles, ale měla v sobě velkou touhu se posunout jinam. Tato touha ji přiměla utratit skoro všechny peníze za letenku na Havaj. Tenkrát u sebe měla pouze pár dolarů, ale to ji neodradilo, aby následovala sama sebe. Získala sebejistotu. Od té doby ví, že v sebe může věřit a je dost silná, aby udělala ve svém životě velké změny.

Uteklo už několik let a Claire vystřídala i pár míst, kde se nacházela. Byla to její cesta. Tato cesta ji ale dovedla na místo, kde se nachází teď a čím inspiruje lidi po celém světě.

Návrat k přirozenosti

Dá se říct, že Claire žije uprostřed ničeho. Zároveň však našla vše, co potřebuje a co ji dělá šťastnou. V malém městečku, kde žije, nejsou žádné semafory, žádné příkazy a omezení. Je zde pouze jedna čerpací stanice. Je to místo, kde se všichni znají křestním jménem a do obchodů chodí naboso.

Claire si nedělá starosti s tím, jestli nemá odrost vlasů, protože už si ani nepamatuje, kdy naposledy si vlasy česala. Chodí bez podprsenky a jak napsala na svém webu, už dlouho se ani neholila. A co je nejdůležitější, je spokojená a nezajímá ji, co na to ostatní.

Někteří si o ní mohou říct, že se zbláznila a Claire nejspíš nebude odporovat. „Jsem si docela jistá, že v mém těle není jediná logická kost. Téměř každé rozhodnutí, které udělám, se řídí mým srdcem, ne hlavou,“ napsala na svém webu.  Na Instagramu Plantifulsoul můžete vidět jak leze po stromech nebo tančí v dešti. Věří v nadpřirozené síly, respektuje zákonitosti přírody. Jí veganské jídlo s lidmi, na které se může vždy spolehnout a kteří znají její nitro. V dětství přitom trpěla s lidmi, kteří ji trápili...

Složité dospívání plné šikany

Na své stránce také napsala, že během dospívání neměla ráda sama sebe. Nesnášela svůj nos nebo nepoddajné vlasy. Často byla spolužáky šikanována. Útočiště hledala o přestávkách na záchodcích a v noci v náruči své matky.

Tyto zkušenosti ji vedly k zamyšlení a ke své vlastní cestě. Jiným se může zdát opravdu zvláštní, ale Claire je na ní šťastná. Inspiruje lidi, předává jim naději, že každý může žít život podle sebe.

Příběh Claire otevírá mnoho otázek. Co vlastně člověk potřebuje k životu, když ona si vystačí s takovým málem? Je spokojenější ona uprostřed přírody nebo lidé, kteří denně běhají po betonových cestách? Na to si musí odpovědět každý sám za sebe.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA DIVOŠKU CLAIRE:

Nejčtenější články