Close search

Pět profilů, které vás zvednou ze židle. Instagram radí, jak si udělat fitko doma

Centrfit Zdroj: Centrfit

Polovina globální populace uvízla doma, většinou v ne moc velkém prostoru. To ale neznamená, že bychom se nemohli hýbat. Podívejte se na nejzajímavější tréninkové profily, které jsou dostupné zdarma.

Pro mnoho lidí znamená současná situace home office a tedy zvýšení hodin strávených sezením. A čím víc člověk sedí, tím méně se mu chce pak rozhýbat. Zejména v pohodlném domácím prostředí. Pojďme s tím něco udělat.

Newyorská trenérka Ebonny Fowler vidí v cvičení hlavně zábavu a díky své energii dokáže strhnout nejednoho lenocha. Na profil @funwithfit natáčí videa v doslova domáckém prostředí, není to klasické instagramové pozlátko. Ať už zkusíte její osmiminutové přecvičení celé figury, zpevnění středu těla nebo jen cviky zaměřené na zadek, všechno je maximálně funkční. Ebonny je inspirativní nejen cvičením a figurou. Na linii "Fun With Fit" naskočila poté, co se stala obětí sexuálně motivovaného násilí. A našla v sobě sílu nejen jít dál, ale také posílit ostatní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ebonny Fowler (@funwithfit),

Jeanette Jenkins je trošku jiná liga. Pracovala pro zpěvačky Pink nebo Aliciu Keys, je dynamická a nekompromisní, takže je patrně vhodnější pro pokročilé. Než se vám zamotá hlava z víc jak čtyř tisíc příspěvků na profilu @msjeanettejenkins, vězte, že to má být především o vás a nemusíte nutně držet krok s Jeanette. Berte to jako inspiraci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jeanette Jenkins (@msjeanettejenkins),

Newyorčanka Kira Stokes si obvykle vystačí na tréninku s vlastním tělem, takže nebudete potřebovat speciální vybavení. Jen občas možná tolerantnější sousedy v bytě pod vámi. Na jejím přístupu k fitness nás zaujalo to, že se sice ráda zapotí a jde na maximum, ale má ke každému cviku spoustu zajímavých poznámek a doporučení. Seriózně uvažuje nad tím, co a jak dělá. Jenže pozor, nebere se zase až tak vážně. K jakému týmu se přidáte na níže postovaném videu? Dejte vědět třeba přímo Kiře na @kirastokesfit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kira Stokes - kirastokes.com (@kirastokesfit),

Tohle je patrně nejživější profil z našeho výběru. Megan Roup totiž do svého cvičení zařazuje taneční prvky a její lekce si vyžadují i trochu rytmu. Prý je hodně vytížená a dostat se na její lekci není jen tak. O to je sympatičtější, že sdílí část kurzu na Instagramovém profilu @meganroup a jako propriety používá třeba obyčejné polévkové konzervy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený MeganRoup+The Sculpt Society®️ (@meganroup),

Chcete vědět, jak se udržuje ve formě Chris Hemsworth, známý zejména jako filmový Thor? Jeho osobní tým má na instagramovém účtu @centrfit několik videí, která vám dají zabrat. Ale pokud chcete vědět víc, kvůli pandemii koronaviru teď nabízí zdarma šestitýdenní přístup na web centr.com, Jejich heslo do těchto pohnutých časů zní - cvičte doma, buďte zdraví a klidní.

Na další pohybové influencerky se můžete podívat v GALERII:

Nejčtenější články