Close search

Instagram havajské surfařky Mony-Jane aneb Jaké to je, když se sen stane realitou

Zdroj:

Pochází z Nového Zélandu, kde také vystudovala vysokou školu. Když potkala svého partnera, přestěhovala se na slunnou Havaj. Dnes je milující matkou malého havajského "Tarzana" a důkazem, že sny se mohou proměnit v realitu.

Už při prvním pohledu na její instagramovou stránku si budete připadat jako na dovolené snů. Celou dobu na vás bude sršet pozitivní energie jejich obrázků, ale i její osobnosti. Mona-Jane vás namotivuje ohledně cvičení, zdravého pohybu i hodnotného jídla. Všechna jídla, která připravuje a představuje na sociálních sítích, jsou úplnou oázou pro tělo. Nutno podotknout, že mnoho lidí, kteří žijí na ostrovech, jedí velice zdravě.

Syn, kterého také často natáčí, připomíná malého Tarzana nebo opičku, která pořád někam šplhá. Leze po stromech, neustále se pohybuje v přírodě a už také zkouší sjíždět vlny, stejně jako rodiče. Momentálně je Mona v očekávání druhého potomka.

Sportovkyně tělem i duší

Od mala byla aktivní sportovkyní. Miluje všechny aktivity, které se odehrávají venku. Říká, že někdy byla až posedlá sportem. Díky své aktivní povaze se rozhodla sport studovat na vysoké škole.

Jakmile si otevřete její Instagram, který sleduje skoro 200 tisíc lidí, tak ji většinou uvidíte ve sportovním oblečení a s úsměvem na tváři. Běhání a posilování už je součástí jejího života a stalo se pro ni drogou. Díky neustále krásnému počasí, které na Havaji je, si může dovolit sportovat venku skoro 365 dní v roce. Takže jestli potřebujete malou motivaci k tomu, aby se vaše tělo začalo hýbat, sledujte tuto stále usměvavou sportovkyni. Možná vás právě ona přiměje k tomu, že si hned obujete botasky a vydáte se za sportem.

Mona-Jane není jen na Instagramu, i na YouTube má několik videí. Nabízí v nich především praktické návody. Můžete si z nich vzít inspiraci pro své cvičení doma nebo ve fitness centru.

Sen, který se stal realitou

Jako milovnice oceánu snila o tom, že se jednoho dne stane surfařkou. Její sen se jí vyplnil. Od té doby, co se přestěhovala na Havaj, má vlny všude okolo a je vidět, že u vody tráví většinu volného času.

Propojení s přírodou

Nový Zéland a Havaj jsou místa, která vynikají nádhernou přírodu. Nikdy nikoho neomrzí výhledy, které se po namáhavém výšlapu rozprostřou přímo před očima. A takových výhledů nabízí ostrovy mnoho. Lidé, kteří žijí na Havaji, znají různé stezky s nádhernými výhledy. Ty potěší i na dálku prostřednictvím Instagramu, ale budou užitečné i v případě, že se chystáte na Havaj také podívat. Na Instagramu Mony-Jane pak najdete mnoho tipů na výlety do přírody.

„Neexistuje nic, co by mi dávalo více energie, než být v přírodě, ten pocit syrového a čerstvého vzduchu,“ zasnila se na svém webu Mona-Jane.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE TÉTO HAVAJSKÉ ŽENY A JEJÍ RODINY:

Nejčtenější články