Close search

Nenávist mezi celebritami: Které známé osobnosti nemohou vystát své kolegy?

Instagram Zdroj: Instagram

Dokonalý úsměv, make-up I oblečení mohou často být pouhou maskou, která má za úkol schovat skutečné pocity. Mnohé celebrity v této hře vynikají, koneckonců někteří z nich se i živí jako herci. Někdy jde ale sebeovládání stranou a slavné osobnosti se přestanou tajit svojí záští vůči kolegům. Kteří z nich se nemohou vystát?

Pokud jde ale o konflikty s kolegy, některé známé osobnosti mnohdy odloží všechny opatrnosti stranou a nebojí se otevřeně dávat najevo svoji nepřízeň. Všichni jsou jenom lidé a stává se, že si celebrity prostě nesednou. Bohužel jejich nešváry pak často působí problémy všem okolo a zpomalují práci ostatních.

Nicole Kidman a Julia Roberts

Tyto dvě hollywoodské herečky k sobě údajně mnoho přízně nechovají. Julia Roberts se nechala jednou slyšet, že se jí nelíbí, jak se její hvězdná kolegyně chová ke svým spolupracovníkům a podřízeným. Údajně s nimi mluví jako se sluhy a často jim nevěnuje ani letmý pohled.

Bruce Willis a Sylvester Stallone

Nepřízeň mezi těmito hvězdami akčních filmů vznikla při natáčení snímku Postradatelní, který si vzal pod křídlo sám Stallone. Filmový Rambo měl dokonce na Willisovo chování reagovat tweetem: “Lakomý a líný. Jednoduchá kombinace, která vede k profesnímu selhání.”

Mariah Carey a Nicki Minaj

Souboj těchto dvou zpěvaček bavil diváky televizních obrazovek při sledování show American Idol. Obě dámy měly mezi sebou časté konflikty a vše vyvrcholilo rozhovorem, ve kterém Mariah řekla, že spolupráce s Minaj byla to samé jako chodit každý den do práce s ďáblem.

Justin Bieber a Orlando Bloom

Kanadský zpěvák se měl znelíbit Bloomovi potom, co měl kdysi údajně flirtovat s jeho bývalou manželkou a modelkou Mirandou Kerr. Britský herec ale měl u Biebera vyvolat podobné emoce potom, co byl Bloom spatřen se zpěvačkou Selenou Gomez, se kterou Bieber kdysi randil.

Christina Aguilera a Kelly Osbourne

Tyto dvě dámy se neshodly kvůli vzhledu. Kelly Osbourne při jednom rozhovoru o zpěvačce Aguileře řekla, že je tlustá. Svá slova odůvodnila tím, že ji Aguilera údajně začala nazývat tlustou mnohem dříve. I to někdy stačí, aby se celebrity začaly hádat.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu