Close search

Hvězdy Hry o trůny: Kit Harington a Emilia Clarke prozradili, jak se cítili při prvním setkání

Instagram Zdroj: Instagram

Jaro je v plném proudu a první máj, který je lásky čas, se už nezastavitelně blíží. Toto období plné romantiky nemusí být ale jenom o partnerské lísce. Mezi stejně důležité aspekty životy patří i dobré přátelství, o kterém by hvězdy seriálu Hra o trůny, Kit Harington a Emilia Clarke mohli vyprávět.


Seriál se svou finální osmou řadou se sice blíží ke konci, ale vypadá to, že přátelství, která vznikla při natáčení vydrží nejednu zimu. Když herec, který ztvárnil postavu Jona Sněha poskytoval letos rozhovor pro časopis Esquire, tak se nemohl nevyjádřit o jeho prvním setkání s herečkou Emilií Clarke a jejich společném vztahu. „Když jsem přišel do hotelového baru v Belfastu, kde jsme tehdy natáčeli první řadu seriálu, zapovídal jsem s Richem Maddenem (pozn. red.: Rob Stark) na baru a on mi tehdy řekl, že potkal novou Daenerys a že je nádherná. A  když Emilia vešla do místnosti, tak jsem si řekl, páni. Ona vám totiž dokáže vyrazit dech,“ uvedl lichotivě na adresu své kolegyně Harington.

Samozřejmě se po uvedení seriálu rychle světem začaly šířit zvěsti, že jsou spolu Harington a Clarke více než přátelé. Oba to však vždy velice rázně popírali a uváděli, že jsou pouze přátelé. „Emilia má velmi, velmi černý humor, když chce,“ prozradil Harington a ten je podle herce také jako přátele spojuje. 

Clarke také mluvila o svém hereckém kolegovi a kamarádovi a stejně jako Herington vždy zdůrazňovala, že láska je opravdu nepojí. Koneckonců herec je nyní už ženatý s jinou hereckou kolegyní Rose Leslie, která si v seriálu zahrála divokou Ygritte. „Někdy mě ty spekulace, že jsem pár dováděly až skoro k slzám,“ uvedla v jednom rozhovoru Clarke. Podle jejích slov je také kromě přátelství pojí i podobný profesní vývoj, jelikož pro oba mladé herce byla práce na Hře o trůny první velkou zkušeností. 

Britská herečka řekla, že s hercem byli v kontaktu a že patří mezi lidi, kterých se ptá o radu. Takže spolu i často probírali natáčení seriálu. Údajně pro ně také nebylo vůbec lehké spolu natáčet intimní scény, které se odehrají mezi hlavními postavami v sedmé řadě seriálu. Harington si z dané situace prý neustále dělal legraci, proto to možná bylo podle Emilie tak těžké. 

I když se seriál blíží ke konci, zdá se, že mnozí herci spolu i nadále zůstanou v kontaktu. Většina z nich totiž již dávno tvrdí, že během natáčení se z nich stala rodina. 

Nejčtenější články