Close search

Hrozivé ekzémy a celiakie z ní udělaly miliardářku: Příběh Annie Lawless, kterou inspirovalo prokletí z dětství

www.instagram.com/annielawless Zdroj: www.instagram.com/annielawless

Její příběh je o odhodlání překonávat překážky. A o tom, že inspirací vám může být i to negativní, co jste dostali do vínku! Annie Lawless (31) je jednou z nejmladších miliardářek světa. Kariéru jí přitom odstartovalo to, že začala pátrat, jak se vypořádat se svými hrozivými ekzémy.

Annie Lawless pochází z právnické rodiny, takže chtěla jít ve šlépějích rodičů a vydala se také studovat práva. Tato cesta ji však neuspokojovala, navíc od dětství trpěla nesnesitelnými ekzémy po celém těle. Když jí diagnostikovali celiakii, začala studovat všechny zákonitosti zdravého stravování. Velmi záhy zjistila přímou souvislost mezi potravinami, které poskytujete tělu, a tím, jak vypadáte, jak se cítíte a co vás trápí. Začala experimentovat s domácími džusy a studovala, jak do sebe dostat co nejvíce těch správných živin. Tak začala její úspěšná kariéra...

Své domácí džusy nejdříve nabízela kamarádům, postupem času je začali rozváželi po domácnostech. Otec jejího kamaráda, zkušený podnikatel, se rozhodl pomoct, a tak společně založili firmu Suja Juice, dnes jednu z největších společností v oblasti přírodních džusů v USA. Časopis Forbes dokonce dvakrát za sebou zařadil Suja Juice mezi tři nejslibnější společnosti v zemi. To už Annie opustila studia práv a začala se byznysu věnovat naplno. V roce 2015 prodala zhruba třetinový podíl firmě Coca Cola, další podíly skoupili jiní významní investoři (firma byla ohodnocena na 300 milionů dolarů).

Úspěšný rozjezd společnosti Suja Juice však Annie nestačil. Rozhodla se firmu opustit a více se věnovat vlastnímu blogu BLAWNDE, který přináší vše od zdravých receptů, módy až po cestování. Rovněž začala budovat novou kosmetickou společnost Lawless Beauty, založenou výhradně na přírodních produktech. Start je více než povzbudivý. A je otázka, co sympatická drobná blondýnka z Kalifornie, která miluje jógu, bílé růže, vaření a vodku, vymyslí dál..

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA TO, JAK ŽIJE JEDNA Z NEJMLADŠÍCH MILIARDÁŘEK SVĚTA!

Nejčtenější články