Close search

Hra o bydlení: Herečka Emilia Clarke prodává útočiště v Los Angeles

Realtor Zdroj: Realtor

Emilia Clarke, která se proslavila seriálem Hra o trůny, prodává zajímavě řešenou nemovitost, v níž se jeden prostor organicky přelévá do dalšího.

Svými proporcemi lehce připomíná něco ze seriálové Hry o trůny. Prodloužené tvary, vysoké stropy a místnosti přelévající se jedna do druhé působí jako hrad nebo soutěska a spoustu plochy si pro sebe uzurpovala zeleň.

Jenže tahle moderní rezidence je také pod dohledem kamer a infračervených technologií, které z ní dělají oázu bezpečnosti uprostřed Los Angeles.

Daenerys v Los Angeles

Emilia Clarke je původem britská herečka, která se proslavila zejména rolí Daenerys v legendárním seriálu Hra o trůny. Mezi prací pro televizi zkoušela dobýt také Hollywood, ale nedopadlo to moc dobře, protože snímek Terminator Genisys (2015), v němž si zahrála alternativní verzi Sarah Connor, propadl na všech frontách. A podobně dopadla i další slavná značka s její účastí - Solo: Star Wars Story (2018).

O poznání lépe si vede u výběru nemovitostí, byť svůj dům v losangeleské čtvrti Venice nyní prodává. Stylové útočiště ji před čtyřmi lety stálo 4,64 milionu dolarů (tehdy přibližně 113 milionů korun) a nedávno ho umístila na trh za baťovskou cenu 4,995 milionu dolarů (111 milionů korun).

Emilia Clarke se na prodeji nesnaží zbohatnout, jednoduše chce posunout dál dům ukrytý za vysokými ploty, které prodlužují vzrostlé stromy a všudypřítomná vegetace. Stavba z roku 2009 na první pohled zaujme svým prodlouženým tvarem. Nejde jen o to, aby se vešla na úzkou parcelu, ale hlavně o využití přirozeného světla, kterého má dostatek.

Ve stínu olivovníků

Na malém dvorku poskytují osvěžení stíny 80letých olivovníků a devět metrů dlouhý bazén. Nemovitost má dvě ložnice a tři koupelny, co z ní podle odborníku prý dělá objekt vhodný pro jednoho majitele, respektive bezdětný pár.

Rozlehlý obývací pokoj disponuje výškou 4,5 metru a po jedné dlouhé zdi je lemován vysokou knihovnou, která je momentálně vyplněna květy. Pokoj se na obou stranách otevírá posuvnými skleněnými zdmi a je na něj napojena také kuchyň, čímž dochází k vytvoření jednolitého prostoru z celé přízemní části domu. Nahoře jsou pak ložnice, velký šatník a koupelny.

Na nemovitost Emilie Clarke se můžete podívat do GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu