Close search

Hořké rozvody nejmocnějších politiků: Manželství skončila kvůli odcizení i nevěrám

Youtube Zdroj: Youtube

Vliv, finanční zaopatření ani moc nemusejí znamenat štěstí ve vztahu. Své o tom vědí někteří vlivní politici, kteří se nehledě na úspěch ve veřejném životě nedočkali štěstí doma a po mnoha letech se rozvedli.

Někdy ani vztah zpevněný manželský slibem nevydrží a partneři se musejí rozejít. Tyto těžké situace se nevyhýbají ani politikům. Komu ze světových lídrů nevyšlo manželství a musel se s drahou polovičkou rozejít?

Vladimir Putin a Ludmila

Ruský prezident se s dnes již bývalou manželkou rozvedl po 30 letech společného života. V roce 2013 tuto zprávu bývalý manželský pár oficiálně potvrdil ruské televizi. Podle slov prezidenta Putina se už s bývalou manželkou skoro nevídali a každý z nich už měl vlastní život. Prezident Ruské federace se doteď oficiálně na veřejnosti objevuje sám.

Nicolas Sarkozy a Cécilia Attias

Bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy se v říjnu 2007 rozvedl se svojí tehdejší manželkou a bývalou modelkou Cécilií Attias. Stalo se tak ale až poté, co se pár od roku 2005 přestal spolu ukazovat na veřejnosti. K rozvodu údajně došlo díky vzájemné dohodě, avšak v roce 2008 se Sarkozy znovu a potřetí oženil a tentokrát si vzal modelku a písničkářku Carlu Bruni-Sarkozy. Při srovnání obou partnerek bývalého prezidenta si nelze nepovšimnout, že si jsou obě dámy velmi podobné.

Silvio Berlusconi a Veronica Lario

Bývalý italský premiér se nechvalně proslavil po celém světě svými milostnými aférami s výrazně mladšími ženami. Není proto divu, že v roce 2009 Berlusconi oznámil svůj rozvod s tehdější manželkou Veronicou. Důvodem rozvodu měla být údajně premiérova nevěra, se kterou se jeho bývalá partnerka nehodlala smířit.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA POLITICKÉ PÁRY, JEJICHŽ MANŽELSTVÍ VZALO ZA SVÉ!

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu