Close search

Zapomeňte na sladkosti, letošním dětským hitem jsou plyšákové pralinky

Mikro Trading Zdroj: Mikro Trading

Už teď se děsíte nadcházejících svátků, jako je Halloween, čerti a Mikuláš nebo Vánoce, kdy vaše děti dostanou od všech babiček tuny sladkostí a budou je jíst až do Velikonoc? Pak k tomuto zvyku nepřispívejte a darujte svým dětem tak trochu jiné bonbóny.

Společnost MikroTrading přišla na trh s roztomilou pralinkou, která v sobě ukrývá překvapení. Pralinka však není čokoládová a neskrývá v sobě náplň nebo oříšek, ale plyšového kamaráda pro vaše nejmenší.

Voní po karamelu

Věřte, že tato hračka, která voní po karamelu, je měkká a přítulná, děti potěší mnohem více než obyčejná čokoláda. Obří pralinka je stylově zabalena a děti tak netuší, co se uvnitř skrývá.

Mikro Trading

Roztomilé zvířátko

Poté, co pralinku s plyšovou náplní rozbalí, musí otevřít plastovou kouli, ve které se bude skrývat zvířátko. Těšit se mohou na dvanáct roztomilých plyšáků. Mezi nimi se objeví růžové kuřátko, hnědý medvídek, žlutý pejsek a mnoho dalších.

Praktické uložení

Výhodou koulí z pralinek je, že se dají stavět na sebe a děti tak můžou mít všech dvanáct zvířátek neustále pohromadě v jednotlivých koulích a vyndat si právě to, se kterým si budou chtít hrát.

Neváhejte tedy a místo sladkostí překvapte děti novou stylovou hračkou, kterou si zamilují.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu