Close search

Fitness influenceři: Koho se vyplatí sledovat, pokud chcete zhubnout nebo budovat kondici?

Instagram Zdroj: Instagram

Pro většinu z nás je těžké zvednout se z gauče a začít se sebou už konečně něco dělat. Atraktivní postava, štíhlá silueta a vyrýsované tělo vyžadují snahu. A právě ta nám často chybí. Fitness influenceři pomáhají překonat lenost.

Bez dřiny prostě vysněné postavy nedosáhnete, v tom se shodnou snad všichni rozumní fitness influenceři. O koho jde? Kde hledat inspiraci?

Jde to i jinak

Člověk je přirozeně líný, ale dá se to zvrátit. Fitness influenceři jsou toho důkazem. Jsou inspirací a motivací pro druhé. Přinášejí praktické návody, jak na to. I proto si získávají mnoho a mnoho fanoušků. Příkladem za všechny je australská cvičitelka a trenérka Kayla Itsines s perfektní postavou, která vyzdvihuje význam motivace a nabádá všechny: "Nehledejte výmluvy!" Kayla přitom odmítá všechny drastické diety.

Amanda Bisk

V Austrálii nepůsobí jenom Kayla, je tu také Amanda Bisk s více než 700 tisíci sledujícími na Instagramu. I Amanda je zkušenou fitness trenérkou. Zaměřuje se na pilates, jógu a gymnastiku. Nabízí především skvělé cviky na protahování.

Amanda má vlastní blog, YouTube kanál a na jejím Instagramu najdete nejenom obrázky ze cvičení nebo návody jak cvičit, sdílí tam i fotky ze života. Často jí přitom dělají společnost její psi - dva jezevčíci.

Marie Helen Bowers

Marie je primabalerínou a provozovatelkou baletního studia v New Yorku. Na Instagramu má více než půl milionu fanoušků, kteří podlehli kouzlu baletu a chtějí své tělo přetvářet prostřednictvím ladných baletních pohybů. O tom, že to jde, jsou přesvědčeny i celebrity jako Natalia Portman, Liv Tyler, Kirsten Dunst nebo Dakota Johnson, které patří mezi klientky Marie.

Zuzka Light

Zuzka Majorová, která si na sociálních sítích říká Zuzka Light, pochází z Prahy. Dnes je úspěšnou fitness trenérkou v Los Angeles. Úspěch však našla především na Instagramu, kde má asi 750 tisíc sledujících. Její cesta ke štěstí přitom nebyla vůbec snadná a dokonce vedla i přes pornoprůmysl.

Není to jen Zuzka Light. Na Instagramu se dá natrefit i na ryze české fitness influencery, jako je Markéta Baginská a její profil dumbbell.and.broccoli, Klára Vomáčková alias fitandtasty nebo třeba Vašek Jach a jeho Instagram complex_athlete.

PODÍVEJTE SE NA FITNESS INFLUENCERY DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu