Close search

Filmové novinky v kinech! Na co vyrazit s kamarádkami za podzimních večerů

20th Century Fox Zdroj: 20th Century Fox

Také se těšíte na zbrusu nové filmové novinky, které míří do našich kin?Vybrali jsme pro vás různé žánry snímků, od životopisného Bohemian Rhapsody, přes komedii S Lucií Vondráčkovou The Perfect Kiss, až po animovaný snímek, na který můžete vyrazit se svojí “dětskou” partou.

The Perfect Kiss

Svěží komedie plná zápletek a zvratů česko-kanadské režisérky Martiny Adamcové. Hlavní roli Tanyu Cova ztvárnila zpěvačka Lucie Vondráčková. Snímek je o hledání štěstí a lásky půvabné Tanyi, které táhne na třicet a ještě bydlí se svými ne úplně standartními rodiči. Najde nakonec Tanya svoji vysněnou lásku v podobě osamělého miliardáře? Snímek má premiéru 1. 11. a rozhodně bude stát za to.

Bohemian Rhapsody

Kdo by nemiloval Queeny! Legendární kapela v čele s ještě legendárnějším Freddiem Mercuryem. Film popisuje hudební dráhu i jedinečnou životní a uměleckou cestu Freddieho od založení skupiny až po památný koncert Live Aid v roce 1985. Film mapuje raketová start skupiny Queen, jejich nadčasový zvuk i písně, které  jsou dodnes legendami. Strhující podívaná vypráví o rodinách, vztazích, nadějích a touhách, ale hlavně o vítězství a naplnění snu, hodnotí snímek kytarista Queenu Brian May. Bohemian Rhapsody vtrhne do kin 1.11.

Climax

Pro milovníky a milovnice hororů a dramatických zvratů, je tento snímek ideálním programem na podzimní dny. Poslední noc uprostřed lesů čeká účastníky intenzivního tanečního tréninku před turné po USA velké překvapení. Drogový muzikál, či taneční horor Climax získal letos v Cannes mnoho ocenění. Motto snímku “Bav se a přežij” rozhodně láká ke shlédnutí. Premiéra 1.11. Film se promítá ve vybraných kinech.

Dilili v Paříži

Kdo má rád animované filmy a chce vyrazit s dětmi na opravdu půvabný film do kina, jistě ho okouzlí tento roztomilý snímek plný dobrodružství. Pochází z dílny uznávaného francouzského animátora Michaela Ocelota. Skrze dobrodružství malého děvčátka přiblíží divákům dobu tzv. Krásných časů v dějinách Francie. Dobu, kterou můžeme znát z plakátů Alfonse Muchy. Ve filmu se objevuje spoustu zvučných jmen z vědeckého i uměleckého prostředí. Film jistě potěší malé i velké diváky, kteří budou mít šanci nahlédnout do historie Francie a doby „Belle Époque.” Ve vybranách kinech bude snímek poprvé uveden 1.11.

 

Nejčtenější články