Close search

Film Bohemian Rhapsody zplodil lásku: Jak mezi představiteli hlavních rolí přeskočila jiskra

Facebook Zdroj: Facebook

Životopisný film Bohemian Rhapsody se stal nejen nejúspěšnějším snímkem všech dob, ale přinesl také hlavnímu představiteli Rami Malekovi lásku. Jeho vyvolenou se nestala žádná jiná, než jeho filmová partnerka Mary (Lucy Boynton). To je opravdu třešnička na dortu celého “Bohemian Rhapsody” fenoménu.

Poznali se při natáčení

Americký herec s egyptskými kořeny Rami Malek hraje v životopisném snímku o kapele Queen hlavní roli - frontmana Freddieho Mercuryho. Lucy Boynton, která se narodila v New Yorku, ale vyrůstala v Londýně, hraje Mercuryho múzu Mary Austinovou, která v jeho životě sehrála dost velkou roli.

Láska jeho života, Mary

I když se Freddie v roce 1976 přiznal Mary ke své sexuální orientaci, zůstala až do smrti jeho láskou života. Také ho inspirovala ke složení jedné z nejslavnějších písní Queenů “ Love of my love”.

V jednom rozhovoru v roce 1985 Freddie o Mary řekl: "Všichni moji milenci se mě ptali proč nemohou nahradit Mary, ale to je prostě nemožné. Jediný přítel, kterého mám, je Mary, a já nechci nikoho jiného. Pro mě byla moji ženou a rovnoceným partnerem. Pro mě to bylo manželství. Věříme jeden v druhého a to mi stačí.”

Z filmového plátna do života

Takto silný cit, který Freddie s Mary spojoval, dokázali oba představitelé dokonale přenést i na filmová plátna. Jak se ukázalo už letos v létě, kdy je poprvé začali spolu fotit paparazzi, historie se opakovala. Jen s tím rozdílem, že u těchto hrdliček nebude nejspíše vztah jenom platonický, jako tomu bylo po šesti letech společného soužití u Freddieho a Mary.

Cukrují už víc jak rok

Pár byl společně vídán na mnoha akcích, ale bylo to celkem pochopitelné, když spolu ztvárnili milenecký pár ve filmovém trháku. Nicméně se ani jeden ke vztahu nevyjadřovali a spekulace o jejich lásce nepotvrdili. Přitom byli spolu spatřováni už minulý rok v lednu a šuškalo se, že herec jezdí za Lucy často do Londýna.

Rami byl v minulosti spojován s kolegyní Portiou Doubleday z jiného úspěšného seriálu Mr. Robot, ale zdá se, že láska k Lucy ho za celý rok neopustila.

Vztah herec přiznal

Až letos na začátku roku na Mezinárodním filmovém festivalu v Palm Springs, Rami představil Lucy Boyntonovou jako svojí přítelkyni. Při děkovné řeči prohlásil: „Děkuju, Lucy Boynton. Jsi má spojenkyně, má důvěrnice, jsi má láska. Moc si tě vážím,“ . Tím konečně potvrdil, že s krásnou herečkou tvoří pár.

Freddie by měl radost

Z jejich společných fotek ze soukromí vypadají oba zamilovaní až po uši. Rami byl z Lucy prý “paf” hned od začátku, co se poznali. Sedmatřicetiletý herec a čtyřiadvacetiletá herečka jsou opravdu krásným párem. Slávu a peníze díky filmu získali, tak jim budeme držet palce, ať jim jejich láska vydrží co nejdéle. S obdivem se na herecký pár dívá jistě zeshora i lídr Queenů Freddie Mercury.

Nejčtenější články