Close search

Dům Meghan Markle je na prodej. Stačí 40,5 milionu korun a můžete bydlet jako vévodkyně

Zdroj:

Ještě předtím, než se bývalá americká herečka provdala za prince z královské rodiny, žila Meghan Markle se svým bývalým manželem v losangeleském domě. Ten je nyní na prodej a ceny rozhodně nejsou tak závratné jako v Buckinghamském paláci. Její bývalý dvoupatrový dům se totiž nyní prodává za 1,8 milionu dolarů (40,5 milionu korun). 

Meghan Markle sice nyní už ve Spojených státech amerických nežije, ale právě tam vyrůstala i pracovala. V domě, který se nachází v losangeleské čtvrti Hancock Park, žila se svým prvním manželem, producentem Trevorem Engelsonem. Právě tato nemovitost je nyní na prodej a skutečný příznivce Meghan Markle by si ji mohl zkusit pořídit. Cena 40,5 milionu korun je koneckonců mnohem příznivější než jakákoli částka, která by se mohla týkat nemovitosti, ve které Markle žije nyní.

Kde žila Megan, než si vzala Harryho?

Bývalý dům vévodkyně ze Sussexu, postavený v roce 1924, má 210 metrů čtverečních. Novému majiteli nabídne čtyři ložnice, dřevěné podlahy, posezení na zahradě a parkovací místa pro dvě auta.

Slunná Kalifornie Megan stále láká

Poté, co Markle dostala roli v seriálu Kravaťáci, se s manželem přestěhovali do Toronta a svoji nemovitost nějaký čas pronajímali. Nyní žijí vévodové ze Sussexu se svým synem Archiem ve Frogmore Cottage ve Windsoru. Údajně se ale manželé zamýšlejí nad tím, že by si pořídili druhou nemovitost v Los Angeles, jelikož Meghan má prý ke Kalifornii velmi blízko a cítí se tam dobře.

Jak vypadá dům Meghan Merkle? PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu