Close search

Julia Roberts: Dříve byla za svůj vzhled zesměšňována, dnes je snem mnoha mužů

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Julia Roberts patří mezi nejlépe placené herečky dnešní doby. Po rozvodu rodičů bydlela bez bratra, jen se sestrou a matkou. Otec ji po pár letech od rozvodu zemřel na rakovinu. V dětství byla šikanovaná za svůj vzhled. Kvůli ústům a brýlím ji spolužáci říkali „ošklivé káčátko“.

Julii Roberts není třeba dlouze představovat, jedná se o jednu z nejuznávanějších hereček dnešní doby. Před svou hvězdnou kariérou musela, stejně jako hodně lidí, překonat sama sebe. Na svém Instagramovém účtu sice není moc aktivní, ale i tak se vyplatí život této ženy sledovat.

Šikana v dětství

Kráska s velkým úsměvem se na rodila 28. října 1967 v USA, přesněji v Georgii. Dříve bývala modelkou, ale známá je spíše jako herečka. Za svou kariéru dosáhla mnoha významných ocenění. Je držitelkou Zlatých glóbů a ceny Americké filmové akademie Oscar. V očích pouhého pozorovatele si mnoho lidí může myslet, že Hollywoodská krasavice měla vždy na růžích ustláno. Mnozí obdivují její vzhled a krásný úsměv, kterým je známá. Nicméně v dětství byla kvůli velkým ústům, rovnátkům a brýlím zesměšňována. Oslovení ošklivé káčátko nebylo nic neobvyklého.

Život před kariérou

Julia pochází z umělecky založené rodiny, takže malé předpoklady pro tuto kariéru měla. Rodiče i oba sourozenci se věnují, nebo věnovali herectví. Rodiče byli divadelní pedagogové, scenáristé a provozovali soukromé divadelní studio pro děti. Bohužel ho po rozvodu museli zavřít.

Dětství prožila podobně jako mnoho dětí rozvedených rodičů. Její otec prodával vysavače v obchodním centru a po rozvodu bydlel pouze s jejím bratrem Ericem v Atlantě. Po pár letech od rozvodu bohužel otec předčasně zemřel na rakovinu. Julia se sestrou zůstaly po rozvodu u matky.

Velice známá je i její neteř Emma Roberts, která hrála ve filmech Divoška, nebo Na sv. Valentýna.

Hvězdný Hollywoodský život

Jakmile ukončila střední školu v Smyrně (dnešní Atlanta), rozhodla se, že se přestěhuje do New Yorku a společně se sestrou navštěvovaly kurzy herectví. Díky bratrovi získala první větší roli ve filmu Červené jako krev. To nastartovalo její hereckou kariéru a díky svému talentu se postupně propracovala k nejlepším rolím. Svou největší slávu získala díky filmu Pretty Woman a mnoho lidí ji i takto přezdívá.

"Buď sám sebou, dělej to, co cítíš, že Tě naplňuje a dělej to bez obav z okolí. Těm, kterým to bude vadit, na Tobě nezáleží, a těm, kterým na Tobě záleží, to vadit nebude," řekla Julia.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu