Close search

Dělají tohle kamarádky? Turner ze seriálu Hra o trůny si kvůli citlivé scéně utahovala z kolegyně

HBO Zdroj: HBO

Seriál Hra o trůny řídí životy postav nejen na televizní obrazovce, ale také značně ovlivňuje i ty skutečné. Herečky Sophie Turner (Sansa Stark) a Maisie Williams (Arya Stark) se díky seriálu velmi sblížily a nebojí se to ani veřejně projevit.

Tyto dvě britské herečky jsou jak sestry na obrazovce, tak pomalu i ve skutečném životě (pozor, v tomto článku  budou spoilery týkající se druhého dílu 8 sezóny seriálu Hra o trůny). I když ve skutečnosti příbuzné nejsou, nebojí se tak chovat a jedna druhou čas od času pořádně poškádlit. Tentokrát byla nejspíš řada na Sophie Turner a herečka skutečně využila své jedinečné možnosti a premiéry druhého dílu seriálu Hra o trůny a pořádně si "rýpla" do své herecké kolegyně, jejíž postava měla v posledním díle velmi překvapující a neočekávanou intimní scénu s hercem Joe Dempsiem (Gendry).

Vzhledem k tomu, že Maisie Williams je ještě velmi mladá, podobná zkušenost před kamerami byla její první a Sophie Turner, která si již své intimní, a velmi nepříjemné, scény na obrazovce už užila, to své kolegyni dala dobře najevo. Turner, která se rozhodně nebojí otevřeně mluvit o sexualitě a intimních tématech na svém Insta Stories zveřejnila velmi škodolibý příspěvek, ve kterém svoji kamarádku označila a ve velikonočních duchu si utahovala z jejího filmového spojení s kolegou.

Společné natáčení

Tento incident ale nejspíš přátelství dvou hereček nijak neovlivní. Turner a Williams se nedávno nechaly slyšet, že by spolu ještě rády spolupracovaly na jiném filmovém a televizním projektu. Obě herečky dokonce přiznaly, že pokud by se jim nepodařilo najít společné obsazení na nějakém natáčení, vytvořily by si svůj vlastní film.

„Vždy jsme říkaly, že bychom spolu opět chtěly pracovat,“ uvedla Turner pro server Digital Spy. „Nemyslím si ale, že by nás někdo chtěl opět spolu obsadit, jelikož by nás diváci na plátně mohli vnímat opět jako Sansu a Aryu.“ Z tohoto důvodu by údajně obě herečky chtěly napsat a produkovat nějaký vlastní projekt, ve kterém by si mohly společně zahrát.

„Natočit něco se Sophie, co nebude komedií, asi nebude možné. Ale chtěly bychom divákům jednou ukázat skutečné přátelství. Myslím si sice, že o přátelství se toho točí hodně, ale nic o tom skutečném,“ dodala Williams.

Nejčtenější články