Close search

Co je štěstí? Dojemné odpovědi lidí z celého světa

Pixabay Zdroj: Pixabay

Štěstí je jistým Svatým grálem, který v životě hledá každý z nás. Jeho největší tajemství ale spočívá v tom, že pro každého znamená tento pojem něco jiného. Lidé z celého světa se zúčastnili akce, kdy se nebáli sdělit, co pro ně znamená štěstí. Díky tomu vznikly tisíce zábavných ilustrací. Tady jsou ty nejlepší z nich. Najdete i své štěstí?

V čem spočívá štěstí a smysl života? Na tyto dvě otázky se mnoho filozofů snaží odpovědět již tisíce let. Důvod, proč se jim ale jednoznačnou odpověď nedaří najít, může být ten, že pro každého jedince je štěstí něco jiného.

Pro někoho je štěstím čas strávený s rodinou, pro jiného večer strávený u knihy, další zase může preferovat uznání v práci. Každý z nás si tak své štěstí bude hledat v průběhu celého života.

Přesto správce facebookové stránky The Happy Page, která má skoro 3,5 milionu sledujících, zajímalo, co pro jejich fanoušky štěstí znamená. Vyhlásili tak soutěž, do které měli lidé přispívat svými myšlenkami o štěstí. Následně pro více jak 7000 nápadů vytvořili ilustrace, které mnohdy vyobrazují dojemné a zábavné situace ze života. A vy se nyní můžete podívat na výběr nejlepších z nich.

Prohlédněte si zábavné ilustrace na téma štěstí v naší fotogalerii.

Nejčtenější články