Close search

Cindy Crawford kvůli nudícím se dětem prodává dům, v němž bydlela 15 let. Koronavirus jí to ale komplikuje

Wikimedia Commons/Kingkongphoto & www.celebrity-photos.com from Laurel Maryland, USA, CC BY-SA Zdroj: Wikimedia Commons/Kingkongphoto & www.celebrity-photos.com from Laurel Maryland, USA, CC BY-SA

Dům na pláži v Malibu již měl kupce z Evropy, ale pak pak se kvůli pandemii dostali do potíží a požádali o zrušení smlouvy. „Jsme v tom všichni společně," řekla supermodelka Cindy Crawford a vrátila jim zálohu.

Omezení cestování v Evropy do USA se projevuje i na trhu s nemovitostmi. Byť je bonitních klientů dost, globální pandemie a s tím spojená krize komplikují situaci.

Doplatila na to nedávno i supermodelka Cindy Crawford, která se snaží prodat jeden ze svých menších domů v Malibu za 6,5 milionu dolarů (přibližně 160 milionů korun). Už měla podepsanou smlouvu se zájemci z Evropy, jenže pak ozvali, že jsou v nouzi a potřebují peníze. Cindy jim zálohu vrátila se slovy, že jsme v tom teď všichni společně.

Hvězdné sousedství

Realitní společnost Compass ve své nabídce decentně zamlčuje jméno prodejce, zmiňuje jen, že dům je vlastněný celebritou. Ale v online éře se něco takového nedá utajit. Ostatně, Cindy Crawford do svých nemovitostí občas pustí média a pochlubí se třeba, jak si zařídila interiér.

Plážový dům s úchvatným výhledem na oceán se nachází na konci soukromé uzavřené silnice severně od Broad Beach. Oblast je populární mezi celebritami, bydleli tam, nebo ještě stále bydlí jména jako Steven Spielberg, Pierce Brosnan, Robert Redford, Robert De Niro a Mel Gibson.

Modelka a její rodina obývali dům přes patnáct let. K dispozici měli 3 velké ložnice a 2 koupelny. Centrem dění je obrovský pokoj plný slunce, kde je posezení s krbem, jídelní kout, gurmánská kuchyně s žulovými pulty a snídaňový bar.

Z této místnosti je přes ohromné skleněné dveře přístup na terasu, ideální pro odpočinek nebo sledování krásných západů slunce. Další terasa je na patře, kde je také koupelna s velkou vanou a vířivkou a dvě ložnice.

Crawford měla v přízemí zřízenou kancelář, protože ráda pracovala z domu. Tato místnost se v případě potřeby dá rychle přestavět na čtvrtou ložnici pro hosty.

Nuda v Malibu

Malibu je skvělé, když jsou děti malé, ale už začínají říkat věci jako: „Je to tak nudné, chceme být ve městě.“ Takže jsme koupili další dům," vysvětlovala modelka v loni v rozhovoru pro Architecturaldigest.com, proč s manželem obměňují své realitní portfolio. Koupili dům v Beverly Hills, aby byli blíž centru šoubyznysu, do kterého vplouvají i jejich děti Presley a Kaia.

Cindy Crawford a její manžel Rande Gerber prodávají nemovitost v Malibu neúspěšně už druhý rok a letos snížili cenu o půl milionu dolarů (přibližně 12,5 milionů korun). Ti se rozhodně nenudí.

Na nemovitost se můžete podívat do GALERIE:

Zdroj: architecturaldigest.com

Nejčtenější články