Close search

Chcete se zasmát na Instagramu? Influencer Peeje se fotí s celebritami a baví svět

Zdroj:

Sociální sítě se v moderním světě těší velkému vlivu a s ním ho získávají i mnozí kreativci, kteří využívají svých nápadů a díky originální prezentaci online si vydělávají dobré peníze. Na Instagramu známého influencera Patricka Thorendahla sleduje 206 tisíc lidí, protože má fotografie se stovkou celebrit! Jak to Patrick, neboli Peeje, dělá?

Patrick Thorendahl se proslavil díky svému působení na Instagramu. Jeho originální tvorba si získala statisíce fanoušků po celém světě.

Thorendahl, známý pod přezdívkou Peeje, se narodil 9. září 1987 ve Spojených státech a v roce 2009 získal bakalářský titul na univerzitě v Kansasu. První fotografie, kterou přidal na svůj instagramový účet, je z dubna roku 2012. Patrick se proslavil díky svým fotomontážím, na kterých je vždy on a nějaká celebrita.

V roce 2014 byl dokonce profilován v deníku Daily Mail pro svou tvorbu a úspěch na Instagramu. Patrickův profil rozhodně stojí za sledování, protože ať už máte sebehorší náladu, jeho fotomontáže vám ji zaručeně zlepší. Koneckonců to můžete sami posoudit v naší galerii, kde jsme pro vás vybrali ty nejpovedenější fotografie.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu