Close search

Chcete na dvojité rande s Georgem a Amal Clooney? Hollywoodský pár láká fanoušky na večeři

Youtube Zdroj: Youtube

George a Amal Clooney patří k jednomu z nejslavnějších manželských párů na světě. Nikdo už nevěřil, že se starý hollywoodský mládenec ještě někdy ožení. Clooney si ale vzal za ženu právničku Amal a aktivně se svojí manželkou podporuje charitativní činnost. Teď láká fanoušky, aby přispěli na jejich společný projekt a tím získali exkluzivní večeři s ním a jeho ženou.

I když Clooney a jeho žena mají určitě plné ruce práce s výchovou svých dvojčat Elle a Alexandra, přesto se věnují své charitativní organizaci Clooney Foundation For Justice. Tento projekt, který se podle jejich slov snaží podporovat lidská práva po celém světě, manželé založili v roce 2016.

Hollywoodští manželé tak ve snaze získat finanční prostředky pro svoji organizaci nabídnou jednomu šťastnému páru možnost užít si s nimi dvojité rande v jejich domě v Itálii. George Clooney v rámci vyhlášení této soutěže natočil úsměvné video, kde se snaží vysvětlit svoji snahu získat peníze pro tuto charitativní organizaci.

Zajímavá na celém videu je skutečnost, že herec láká fanoušky hlavně na přítomnost svojí vzdělané ženy Amal, která vystudovala mezinárodní a trestní právo na Oxfordské univerzitě v Británii. Sám Clooney o sobě na videu mluví ve vší skromnosti a ujišťuje zájemce ochotné přispět na charitu, že on bude pouze v tichosti podávat svým hostům večeři, zatímco oni budou mít možnost řešit mezinárodní politickou situaci s jeho manželkou.

I když bylo video s hercem zveřejněno teprve včera, má nyní již přes deset tisíc zhlédnutí a těší se pozornosti lidí po celém světě. Možná se tedy přece jenom manželům podaří najít šťastný pár, který jim přispěje na charitu a povečeří s nimi v jejich italském domě.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu