Close search

České celebrity a kvíz ohledně třídění odpadků: Jak je na tom Jirka Mádl?

Pražské služby Zdroj: Pražské služby

Pražské služby nenechaly nic náhodě a vyzpovídaly české celebrity, jak jsou na tom s tříděním odpadků a zda ví, jak by tento proces měl správně fungovat. Musely zodpovědět několik zajímavých otázek, u kterých se jistě pobavíte, ale samozřejmě i něco nového dozvíte.

Češi prý patří mezi evropskou špičku v třídění odpadu. I přesto ovšem existuje pár druhů odpadu, u nichž si spousta lidí není jistá, do jakého kontejneru patří. Jedná se třeba o špinavou krabici od pizzy, polystyren, karton od vajíček, krabičku od jídla nebo roličku z toaletního papíru. No a právě těmito, ale i dalšími „chytáky” se Pražské služby rozhodly otestovat několik známých českých osobností.

První to odnesl Štáfek

Testu se jako první zúčastnil Jakub Štáfek, na na jehož odpovědi se můžete podívat ZDE! Následoval ho herec Jiří Mádl, Oliver Pape z oblíbené kuchařské show MasterChef, zpěvák Julián Záhorovský a modelka Renata Langmannová. O ty vás samozřejmě také neochudíme!

Zábava i ponaučení

Nakonec se sešlo mnoho kvalitních odpovědí, kvízy byly zajímavé a v některých momentech i velice zábavné, a tak se na videa určitě stojí zato podívat. V průběhu července je budete moci najít na naší facebookové stránce či Youtube kanálu!

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu