Close search

Caroline Receveur: Od servírky k podnikatelce a světové blogerce

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Nejdříve musela vystudovat vysokou školu, až pak ji rodina dovolila odstěhovat se do Paříže. Účinkovala v několika reality show. To ji pomohlo ke zviditelnění. Nakonec se ale vydala svou vlastní cestou. Založila si blog, firmu a dnes patří mezi úspěšné influencerky

Nádherná žena z Francie inspiruje ženy po celém světě. Na Instagramu ji sleduje 3,5 milionu lidí.

Caroline se narodila 10. listopadu 1987 ve městě Épinalu na východu Francie. Jedná se o francouzskou módní blogerku, herečku, televizní moderátorku a podnikatelku. Její otec je bývalý fotbalista.

Škola je základ

Na střední školu Claude Gellée chodila ve svém rodném městě. Její studium nadále pokračovalo a získala bakalářský titul. Až po ukončení studia ji bylo dovoleno opustit rodinu a přestěhovala se do Paříže.

Dětské sny a realita

Každý člověk má v dětství plno plánů a snů čím by chtěl být. Caroline vždy snila o tom, že se stane modelkou. Na její první casting šla když ji bylo čtrnáct let.

Několik měsíců po přestěhování do Paříže podepsala smlouvu s modelingovou agenturou Roxane.

Její výška je necelých 170 centimetrů a to na modelingovou dráhu není ideální. Takže se této profesi nevěnovala moc dlouhou dobu. Aby si vydělala peníze, pracovala jako servírka v nočním klubu v Metzu.

Televizní kariéra

V roce 2008 byla účinkující v televizní show Secret Story. Jedná se o podobnou reality show, jako je Big Brother. Caroline byla vyloučena po dvou týdnech poté, co byla nominována a po tom co se odhalilo její tajemství. Tím bylo, že s dalším soutěžícím tvořila pár.

Nebyla to její jediná zkušenost v televizi. V roce 2012 byla také jednou z hlavních hereček v reality show Hollywood Girls a dále začala spoluorganizovat program Le Mag, který opustila aby se mohla plně zaměřit na své vlastní projekty.

Vlastní cesta

S Julienem Duscheneem, který je lékárník a bylinář vytvořila značku detoxikačních produktů, čajů Wandertea. Na plný úvazek se věnuje svým sociálním sítím a blogu.

Spolupracuje se světovými značkami jako jsou: Loreal, Moa Paris, Clinique France, Cluse, RECC Paris.

„Děkuji všem těmto značkám, že jste mi letos opět věřili a že jste mi dali možnost vyjádřit se prostřednictvím této spolupráce. Velké poděkování z celého srdce patří Vám, kteří mě sledujete a podporujete už více než 10 let...,“ uvedla na svém Instagramu.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články