Close search

Bruce Willis prodal své letní sídlo: 600 milionů za dům plný luxusu

Zdroj:

Americký herec a hrdina akčních filmů Bruce Willis prodal luxusní nemovitost v Karibiku. Honosné sídlo se s cenou 27 milionů dolarů (608 milionů korun) zapsalo do historie této oblasti jako druhá nejdražší prodaná nemovitost. Jak se herci žilo v letním domě za stovky milionů?

Bruce Willis se jednoznačně zapsal do dějin filmové tvorby jako akční hrdina, který díky své síle porazí jakéhokoli nepřítele. I když herec postupem času dokázal, že je v jeho silách velmi dobře zahrát i v dramatu nebo komedii, celý svět jej jednoznačně zná jako neohroženého bojovníka proti zlu.

Herec, který má s poslední manželkou Emmou Heming Willis dvě malé dcery, si díky vysokým honorářům vždy mohl dovolit koupit ty nejdražší nemovitosti. Nyní ale prodal luxusní letní sídlo na ostrovech Turks a Caicos, které se nachází v karibské oblasti. I když se Bruce Willis nejdříve snažil dům prodat za cenu 33 milionů dolarů (743 milionů korun) později musel cenu snížit o celých šest milionů dolarů.

Dva domy pro hosty

Nový majitel se může těšit na dům, který má pět ložnic a dokáže nabídnout neuvěřitelně krásný výhled na okolní přírodu, oceán a pláže. K hlavní budově náleží ještě dva domy pro hosty a pro děti je k dispozici speciální hřiště vytvořené v pirátském stylu.

Willisovo sídlo se tak s cenou 27 milionů dolarů (v přepočtu 608 milionů korun) stalo druhou nejdražší nemovitostí, která byla v této oblasti prodána. Nejdražší dům se zde prodal v roce 2016 za 27,5 milionu dolarů (618 milionů korun).

WILLISOVO BÝVALÉ SÍDLO SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT V GALERII:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu