Close search

Bojíte se, že partner zahýbá? Toto chování prozradí, že myslí na někoho jiného

Pixabay Zdroj: Pixabay

Každý vztah má svůj vývoj a ten se bohužel někdy může ubírat směrem k nevěře. Pokud máte podezření, že váš partner podvádí, nejlepším řešením bývá otevřená a upřímná promluva. Bohužel ne vždy je možná a ne každý je schopný se přiznat. Existují ale znaky, které vám mohou napovědět, že je váš protějšek nevěrný.

Nevěra ze strany milovaného člověka je velmi silnou ranou, která může mít na váš emocionální stav velký dopad. Přesto je lepší někdy vědět, na čem přesně jste. Mnohé konflikty se později dají vyřešit, musíte vždy ale vědět, s čím přesně bojujete.

Nedostatek komunikace

Přijde vám, že se s partnerem odcizujete? Pravidelná komunikace a společně strávené chvíle jsou základním kamenem každého vztahu. Pokud s vámi váš protějšek nechce mluvit, nezajímá se o vás, nebo raději tráví volné chvíle, pak to může znamenat, že jeho myšlenky se upínají směrem k jiné osobě.

Útoky

Reaguje váš partner v poslední době přehnaně na jakoukoli otázku ohledně svých přesčasů, nebo doby strávené mimo domov? Pokud u něj sebemenší podezření, nebo neočekávaná otázka v něm vyvolává velký hněv a pouští se do protiútoku, může se bát, že byste přišli na skutečný důvod jeho absence. Potom takový stres vyvolává u podvodníka vyšší podrážděnost, která se většinou projevuje jako sopečný výbuch při řešení sebemenšího problému. Napětí, které vede k častějším hádkám.

Náhlý workoholik

V dnešní hektické době je vysoké pracovní vytížení zcela normální. Avšak i to má své hranice. Pokud se váš partner zničehonic začne stále častěji zdržovat v práci, chodí pozdě domů a nechce s vámi nikam po práci vyrazit, zkuste zpozornět. Ne každý si samozřejmě chce nosit práci domů, proto se občas může stát, že se váš partner zdrží v zaměstnání. Když se ale možnosti dodělat práci doma vyloženě možnosti vyhýbá, je možné, že práce mimo domov je z nějakého důvodu lákavější.

Vždy odděleně

Nedostatek času jde také ruku v ruce s omezeným počtem společně strávených chvil. Pokud vás ale ještě váš partner nechce nikam do společnosti, mezi přátele, nebo mu vadí i to, že jste jej nečekaně přišli navštívit do práce, může toto chování pro vás znamenat problém.

Nečekané fitness

Je samozřejmě skvělé, že se váš partner snaží udržovat v dobré kondici, myslí na své zdraví a případně i vzhled. Pokud ale podobné chování je zcela v rozporem s jeho povahou, nebo není výsledkem doporučení lékaře, pak možná byste měli oči na šťopkách. Je sice možné, že se váš partner rozhodl přehodnotit svůj život, nebo si vás chce udržet. V horším případě pro něj již nejste motivací a snaží se zaujmout někoho jiného.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu