Close search

Bez auta i na samotě: Nákupy online nejsou teď problém nikde v Česku

Tesco Zdroj: Tesco

Jsou větší nákupy vaší noční můrou? Nemáte auto a nejste schopni odtahat vše, co potřebujete, v rukách? Trávíte léto na chalupě a musíte jezdit na nákupy do dalekého města? Co byste řekli na službu, která vám doručí nákup až ke dveřím kdekoliv po České republice a to do dvou pracovních dnů!

Společnost Tesco rozšířila před časem svou službu Tesco Online nákupy, která existuje od roku 2012 a momentálně rozváží v 10 krajích ČR a je dostupná až 5 milionům zákazníků po celé republice. Nyní si téměř 4 000 produktů na jednom místě může objednat klidně 10,6 miliónů zákazníků, protože jim bude nákup doručen kamkoliv v Česku.

Nákupy online do velkých měst i horských vesniček

Ať už bydlíte v zapadlé horské vesničce, jste maminka bez řidičáku, nebo jste o něj třeba přišli a teď nemůžete rodině dojet nakoupit. Možná máte hendikep nebo věk na to, bát v dnešní době plné roušek a zákazů jít do supermarketu. Vše má nyní řešení! Stačí využít službu Tesco Zásilka, která chce určitě nabídku rozšiřovat, reagovat na poptávku a kritiky zákazníků.

Bohulibá pomoc v době karantény

Společnost Tesco uvedla na trh službu Tesco Zásilka poprvé letos v dubnu v podobě předem připraveného balíčku nezbytných trvanlivých potravin a hygienických potřeb ve snaze pomoci zákazníkům, pro které bylo obtížné se dostat do obchodů a nakoupit si.

Tesco

Ceny stejné jako klasickém Tescu

„Mezi hlavní výhody služby Tesco Zásilka patří stejná cena produktů jako v kamenných obchodech Tesco, snadné a pohodlné objednání pro každého, dostupnost v celé České republice a možnost objednat nákupy nejen sobě, ale například svým rodičům žijícím na vesnici, nemocným příbuzným či jako dárek přátelům, které nemůžete navštívit,“ prozrazuje největší plusy Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro ČR.

Fixní cena za dovoz kamkoliv

A má pravdu, ani cena dopravy není rozhodně nijak závratná. Jde o fixní částkou 99 Kč. Jedinou podmínkou je velikost a hmotnost nákupu. Produkty se musí vejít do krabice o rozměrech 54 x 34 x 22 cm. Maximální hmotnost nákupu může být 80 kg (1 krabice může vážit maximálně 15 kg).

Nejčtenější články