Close search

Pracovala pro Hillary Clinton, dnes pomáhá ženám v jejich rozvoji. Příběh Audrey Gelmanové

Instagram.com/audreygelman Zdroj: Instagram.com/audreygelman

Je jí něco málo přes třicet let, ale za svůj život toho stihla opravdu hodně. Audrey Gelman pracovala pro Hillary Clinton a Scotta Stringera. Objevuje se na obálkách prestižních obchodních časopisů a řadí se mezi nejkreativnější lidi

Audrey se neproslavila pomocí sociálních sítí, ale mnoho lidí se o ní díky Instagramu dozvědělo. Tuto zajímavou ženu sleduje 118 tisíc lidí.

Kdo je Audrey Gelman?

Audrey Gelman se narodila 2. června 1987. Studovala Lab School a Bard High School v New Yorku. Dále pokračovala na Oberlin College, kde byla pouze dva roky, protože odešla pracovat pro Hillary Clinton. Po odchodu Clinton se Audrey vrátila zpět do New Yorku a začala studovat bakalářský titul, obor politologie na New York University. Dříve se věnovala politice. Dnes je generální ředitelkou organizace The Wing, podnikatelkou a matkou žijící se svou rodinou v Brooklynu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Audrey Gelman (@audreygelman),

Profesní kariéra

Za sebou má velice dobrou kariéru. Před založením The Wing pracovala jako tisková asistentka pro Hillary Clinton a později také pracovala jako zástupkyně ředitele pro komunikaci pro Scotta Stringera.

Za svou práci byla Audrey v roce 2014 časopisem Forbes jmenována jednou z lidí, který patří do „rodiny“ 30 Under 30 a společnost Fast Company ji zařadila na seznam nejkreativnějších lidí v podnikání.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Audrey Gelman (@audreygelman),

The Wing

The Wing založila spolu s Lauren Kassan. Jedná se o místo pro ženy, které bylo založeno v roce 2016 v New Yorku. Audrey je kamarádkou Leny Dunham, která ji brala jako inspiraci pro postavu Allison Williams Marnie ze slavného seriálu Girls. Tato společnost stále rozšiřuje své pobočky. Má je v New Yorku, Chicagu, San Franciscu, nebo v Londýně. „Posláním The Wing je profesionální, občanský, sociální a ekonomický rozvoj žen prostřednictvím komunity,“ uvedla na stránkách.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu