Close search

Atoms of my soul: Anonymní profil, který každého pohladí na duši

Repro Instagram.com/atomsofmysoul Zdroj: Repro Instagram.com/atomsofmysoul

Člověk nemusí být inspirován pouze určitou osobou. Profil Atoms of my soul dokáže uklidnit a naladit každého člověka, který věří v dobro. Upřímné texty donutí k zamyšlení, pomohou v nelehkých časech a dodají ještě více pozitivní energie pro ty co v sobě cítí naději

Někteří lidé se nechávají inspirovat celebritou, svou oblíbenou blogerkou, kamarádkou, nebo zajímavou osobou v jejich blízkosti. Jiným lidem bohatě postačí pár slov, která je povzbudí a dodá potřebnou sílu k životu. Tento profil sleduje více než 77 tisíc lidí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Atoms of my soul (@atomsofmysoul),

Podpora nejen ve slovech

Na Instagramu existuje velké množství profilů, které se zaměřují na smysluplné texty, které lidi povzbudí, když mají špatný den. Už při pouhém pročítání profilu člověk získá lepší naladění, a následně dobrou náladu může rozdávat všude okolo.

„Když jsem byl mladší, přemýšlel jsem o tom, že nemám přítele, protože jsem byl příliš tichý nebo příliš plachý nebo příliš vybíravý nebo prostě proto, že jsem nebyl dost hezký. Nic z toho však není. Vždy jsem měl vysoké standardy a opravdu vysoké naděje a lidé mi vždy říkali „ach, měl bys tomu dát šanci“, ale nikdy jsem nenásledoval rady, protože jsem věděl, co chci. Chci být milován a respektován a pečován a poslouchán...,“ část popisku k fotce na profilu Atoms of my soul.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Atoms of my soul (@atomsofmysoul),

Ještě když se do toho přidají obrázky

Základem Instagramu jsou fotografie, které jsou na profilu. Jestliže se člověk zaměří na určitou Instagramovou osobnost někdy může získat pocit, že vše co vidí je pouze lež, protože mnohdy lidé sdílí pouze věci, které se jim daří.

Fotografie na profilu Atom of my soul jsou také plné pozitivního naladění, ale tady se jedná o úplně jiný druh profilu. Je určený pouze k tomu, aby předal pozitivní vibrace a působil jako pohlazení na duši. U těchto profilů může člověk trávit hodiny a pouze listuje, pročítá, přemýšlí a sní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Atoms of my soul (@atomsofmysoul),

Upřímnost lze cítit

Jestliže člověk mluví upřímně a od srdce, lidé okolo to poznají. Slova mohou hluboce zasáhnout každého člověka a nemusí jít o hádku, kdy se člověk snaží druhé osobě ublížit.

Mnohdy jsou laskavá a moudrá slova darem. Dají člověku naději a pomohou ve špatném období.

„Proto píšu - pokusit se smutek proměnit v touhu, samotu na vzpomínku,“ je uvedeno na profilu.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu