Close search

Ashley Brooke: Z bytové designérky světovou blogerkou

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Její kariéra měla být úplně jiná, než jak se nakonec vyvinula. Mnoho lidí by mohlo říct, že krize v roce 2008 byla neštěstí. Ashley Brooke to vzala za správný konec a byl to impulz pro učení se novým věcem. Díky tomu se naučila pracovat ve photoshopu a začala psát blog

Ashley se provdala za svého nejlepšího kamaráda a žije s ním ve slunném Orlandu na Floridě. Na jejím Instagramovém profilu má 118 sledujících.

Z interiérové designérky světová blogerka

Ke své práci v oblasti blogu přišla úplnou náhodou. Začínala svůj profesní život jako interiérová designérka, ale bylo to přesně před recesí v roce 2008, tímto vše nabralo jiné obrátky.

Rozhodla se, že své dovednosti zdokonalí a začala se učit novým věcem, věnovala se stále designu, ale přibrala si k tomu ještě photoshop, retuš a další podobné věci.

Právě v tento čas se rozhodla, že začne inzerovat své vlastní ilustrované papírnické zboží, hrnky a spolu s tím bude na blog psát o věcech, které souvisejí jak s její vášní pro papírové věci, tak i s dalšími věcmi, které miluje.

„Kdo by věděl, že nákup domény v červnu 2008 uvede do pohybu něco skutečně úžasného,“, uvedla na svůj blog Ashley.

O čem píše?

Bylo období, kdy psala téměř každý den. Její firma rychle rostla a psaní se stalo její oblíbenou činností, i když věděla, že není nejlepší spisovatelkou a dělá chyby.

„Nejsem od přírody spisovatelka. Většinou špatně hláskuji, do svých vět jsem vložila příliš mnoho čárek a zbytek mé gramatiky je méně než hvězdný,“ napsala na své stránky.

Na jejím blogu lidé mohou najít velké množství jejích oblíbených produktů z oblasti krásy, domova, životního stylu a cestování. Nachází se tam tutoriály líčení, nebo zdravé recepty.

První láska byla krása, ne interiér

Ještě než začala navrhovat interiéry, byla její vášní kosmetika. Jestliže člověk pronikne do světa líčení a baví ho to, začne zkoušet různé „fígle“ a pozná, že třeba zvýrazněním lícních kostí se dá úplně změnit výraz obličeje. To Ashley zaujalo a možná právě tímto získala vztah ke krásným věcem.

„Miluji způsob, jakým rtěnka může zcela změnit vzhled,“ napsala Ashley.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu