Close search

Instagramová kráska Alyssa Lynch má návod na to, jak být v pohodě. Stačí se jednoduše vypsat ze svých pocitů

Instagram Zdroj: Instagram

Proslavila se díky klipu The Chainsmokers, od té doby se stala influencerkou a velkou inspirací pro milovníky zdravého životního stylu. Alyssa Lynch vás nenásilnou formou donutí zamyslet se nad sebou a svým životem. Každý den se stravuje velmi zdravě, pravidelně sportuje, ale pečlivě dbá i na své psychické zdraví.

Z Kanady do USA a odtud do celého světa

Tato mladá okouzlující bytost se narodila v Kanadě 7. července 1995, ale už nějaký pátek žije v Los Angeles. Přestěhovala se tam před pár lety za bývalým přítelem Taylorem, se kterým se proslavila ve videoklipu The Chainsmokers - Closer ft. Halsey.

Momentálně každý z nich šel jinou cestou, ale na YouTube kanálu TaylorCutFilms najdete mnoho jejich společných videí z cest. Alyssa se ráda vypravuje například do oblíbené Austrálie nebo na havajský ostrov Maui, který je údajně nejlepším ostrovem na světě.

Alyssa nemá jen pěknou tvář, ale ukrývá v sobě mnoho talentů. Mimo jiné je také skvělou tanečnicí nebo herečkou. Zahrála si nejenom ve jmenovaném klipu, ale i v několika filmech, například ve filmu Before I Fall. Je však především influencerkou. Aktivně se věnuje zejména svému Instagramu, kde ji sleduje přes 605 tisíc lidí.

Čím nás může Alyssa inspirovat?

Není žádným tajemstvím, že se stravuje hlavně živou stravou a také je to na ní vidět. Má velice útlou postavu, kterou téměř každý den ještě vylepšuje sportem.

Jako každý člověk, i ona musí na své postavě pracovat. Je příkladem toho, že sport a zdravá strava jsou na perfektní postavu ideální a že bez toho to nepůjde. Na druhé straně nabízí Alyssa také inspiraci na relax a pohodu, například prostřednictvím úchvatných záběrů západů Slunce.

Pokud plánujete cestu do Los Angeles., určitě se podívejte na její profil. Najdete tam plno tipů na kavárny, do kterých chodí. Sama Alyssa o sobě tvrdí, že je milovníkem kávy. Nejde však jen o kávu, tato žena si vychutnává život ve všech směrech.

Rituály pro psychickou pohodu

Alyssa Lynch o sebe nepečuje pouze zvenku, ale je si vědoma i toho, že krása vychází zevnitř. V péči o krásu se tak nesoustředí jenom na zdravou stravu nebo cvičení, nezapomíná ani na jógu, relaxační a antistresové techniky. Pracuje se svými emocemi. Poodhaluje své soukromí více než jiné instagramové hvězdy. Představuje i své zvyky a pravidelné rituály, které jí pomáhají být v psychické pohodě.

Jde především o ranní rituál, při kterém zapaluje vonnou svíčku. Často využívá vůni Palo Santo, kterou si oblíbila i Miranda Kerr.

A jak její ranní rituál vypadá? Je to celkem prosté, stačí dobrá káva, tužka a papír. Pak se jen v klidu posadíte, napijete se své kávy a začnete psát, co právě cítíte. Vypíšete se ze svých aktuálních pocitů. Vypíšete se z nepříjemných pocitů, které jste zažili v minulých dnech a ještě stále vás tíží, anebo příjemných pocitů, abyste si uvědomili, jak dobře se vlastně máte. Dle Alyssy je právě toto výborný start do nového dne, způsob terapie i možnost, jak si udržet psychiku v pohodě. V dnešním náročném světě je taková možnost nanejvýš užitečná.

NAHLÉDNĚTE DO GALERIE ALYSSY A NECHTE SE INSPIROVAT JEJÍM ŽIVOTEM:

Nejčtenější články