Close search

Allie Michelle: Divoženka, která se dělí o své poselství pomocí poezie

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Většinu času tráví odděleně od rušného okolí. Má pár oblíbených lidí, se kterými tráví svůj čas. Allie Michelle se dělí o své prožitky a myšlenky ve své sbírce poezie “The Rose that Blooms in the Night”, která je u čtenářů velice oblíbená. Načerpejte inspiraci u mladé ženy s divokou duší.

Lidí, kteří se dobrovolně odpojují od zrychleného a materiálního světa je čím dál tím víc. Jednou z nich je i Allie Michelle.

Instagram v divočině

Allie na sebe upoutala největší pozornost asi díky svým vyjadřovacím schopnostem. Její básně dokážou zasáhnout každého. Má úžasnou schopnost své pocity, myšlenky, zkušenosti, ale i zkušenosti ostatních dát na papír a publikovat je celému světu.

I když se může zdát, že život v divočině, na úplně odlehlém místě a sociální sítě jako je Instagram spolu až tak moc nesouvisí - spíše je to v rozporu, tak i přesto je Allie na Instagramu velice aktivní. Dává možnost ostatním se malinko zamyslet nad svým životem.

Prostřednictvím sociálních médií podporuje a spojuje skoro půl milionovou komunitu lidí.

Vášnivá cestovatelka

Do dnešního dne procestovala více než dvacet zemí. Každý umělec tvrdí, že cestování mu dodává nové nápady a je to taková „potrava pro duši“, ani u této slečny to není jinak. Věci, které sdílí se světem načerpává i od různých lidí, se kterými se za svůj život setkala.

Vlastní sbírka poezie

Na Instagramu ji sleduje skoro 420 tisíc lidí, takže její poselství zasáhne mnoho lidí. V dnešním přetechnizovaném světe ale nemají úplně všichni rádi čtení na telefonech, nebo počítačích. Allie myslela i na tyto lidi a napsala vlastní sbírku poezie, která fascinovala tisíce čtenářů.

Kniha poezie, kterou vydala 15. října 2019 se jmenuje “The Rose that Blooms in the Night”. Tato sbírka básní má být zrcadlem odrážející lásku těch, kteří ji četli. Vypráví příběh transformačních cyklů, které všichni zažíváme od začátku do konce našich životů. Je o pocitu ztráty a znovu nalezení sama sebe.

„Minulý rok jsem byla na Bali a dokončila jsem tuto knihu. Zdá se mi, že jsem básně psala před kratší dobou. Spíš to byli učitelé, kteří mi přišli pomoct znovu se do světa zamilovat,“ uvedla na svém Instagramu.

Vedle psaní a cestování má velice ráda jógu, meditace, dechová cvičení a všechny věci, které s tímto životním stylem souvisejí.

K jedné fotce na Instagramu napsala poučné sdělení:

„Život nemá žádný začátek a konec, pokud je náš porod jaro, tak smrt je jen období zimy, jen dočasná přestávka pro duši, než se znovu promění v charakter. Všichni jsme tady jen v nadčasovém prostoru....,“ .

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články