Close search

Moderátorka Adela Vinczeová: Proč není a nikdy nebude na sociálních sítích?

Youtube Zdroj: Youtube

Patří mezi nejlepší české a slovenské moderátorky. Zakládá si na svém netradičním vzhledu a se stejnou lehkostí, s jakou moderuje, mluví i o velmi citlivých tématech. Boří stereotypy, třeba o tom, že celebrity musí svůj život prezentovat na sociálních sítích. Kdo to vlastně je Adéla Vinczeová (Banášová)?

Sociální sítě? Tam Adelu nehledejte

V dnešní době není příliš běžné, aby celebrita nebyla na sociálních sítích. Je mnoho důvodů, proč by tam slavná osobnost měla být: zlepší si tak své osobní PR, dokáže si o sobě vytvořit obrázek, jaký chce a lidé méně věří všemu, co o dané celebritě napíše bulvár. Adela se ovšem touto cestou rozhodla nevydat a její důvody jsou opravdu pádné.

Vzestup své kariéry započala v době, kdy sociální média netvořila tak důležitou součást našich životů. Adela si budovala jméno bez nich. Jak sama říká, je stále považována za velmi vlivnou osobnost i bez toho, aby publikovala každou svou hlubokou myšlenku na Instagramu. A dodává: „Člověka to pohlcuje. Kromě toho si myslím, že o mně koluje už dost informací na to, abych ještě iniciativně sdílela své soukromí.“

Potrat, pokusy o miminko a kritika společnosti

Otázky ohledně miminka Adelu určitě vyvedou z míry, ale jako jedna z mála žen se přesto nebojí o této problematice mluvit. Spolu s o deset let mladším partnerem se snaží o miminko, o které bohužel už jednou přišla. Pár začal hledat příčinu, o které oba upřímně mluví.

Viktor se o to začal zajímat a zjistil, že jde o epidemii: Mladí muži mají každou generaci méně a méně spermií, které jsou méně kvalitní,“ potvrzuje Adela v rozhovoru pro pořad Moje místa – Intimní zpovědi. Zároveň poukazuje na to, jakým způsobem se společnost staví k otázkám problémů s otěhotněním.

„Spěje to k tomu, že za pár desítek let budou už jen umělá oplodnění. Viktor to téma otevřel a ukázalo se, že se to dotklo spousty mužů. Můžeme mluvit o všem na těle, o cukrovce, dokonce o rakovině tlustého střeva, ale pozor, mužského rozkroku bychom se neměli dotýkat,“ dodává ironicky.

Do všeho po hlavě

Adela je nejen úžasná moderátorka, občas má chuť přičichnout i k jiným profesím. Zpívá s nejlepšími hudebníky na Slovensku, hraje v divadle, přispívá do deníku, píše knihy... Inspiruje druhé tím, co dělá, aniž by vše muselo být zaznamenáno na sociálních sítích. Která celebrita toto dokáže?

Adela sama říká, že nic dopředu neplánuje a do všeho, co jí přinese život, se vrhne s dostatečnou dávkou energie. A jaký je Adelin recept na úspěch? Nemít cíl. Překvapivé, pro někoho šokující, zvlášť v dnešní době. Adela ve své prezentaci na TEDu následně dodává: „Když máte cíl, veškerou energii věnujete  pouze k dosažení cíle. Nedíváte se okolo sebe a uniká vám skutečnost, že nežijete v daném okamžiku, vše okolo zmizí.“ Adela si nenastavuje cíl, ale pouze směr, který se kdykoliv může změnit. Proč ne?

PODÍVEJTE SE NA ADELU DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články