Close search

Žhavé milování i společně strávený čas: Jak zachránit skomírající vztah?

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Krize ve vztahu nastává zpravidla po sedmi letech. Když ale víte, že se jedná o toho pravého, není proč hned práskat dveřmi. Jak se postavit k tomu, když váš vztah už není to, co býval?

Nuda má vstup zakázán

Pokud máte pocit, že je vaše soužití stereotypní, měla byste s tím něco dělat. Možností je mnoho. Zkvalitnit se dá sexuální život. Zapracovat se ale musí i na tom, abyste spolu trávili více času.

Probuďte v sobě šelmu

Překvapte svého milého tím, že si na sebe navléknete sexy prádélko. Nalejme si čistého vína. Už roky jste ho na sobě neměla, takže překvapený bude pořádně. Naskočte na něj jako šelmička a připomeňte mu staré dobré časy. Když spolu začnete spát pravidelně, vztah se vám bezesporu zlepší.

Sportem k větší lásce

Není žádným tajemstvím, že sportovní aktivity lidi tmelí. Na začátku vztahu je proto ideální vyrazit na výlet. Tak proč ne na konci? Alespoň si ověříte, že vás má váš partner rád, i když vylezete nenamalovaná a rozcuchaná na vrchol hory.

Obnovte rituály

Ať už jste se seznámili v baru či práci, určitě jste prvních pár měsíců chodili do „vaší“ kavárny a následně jste při intimních chvilkách poslouchali „vaši“ písničku. Udělejte si čas a zajděte na stejná místa jako kdysi. Staré dobré časy se vám vybaví jako nic a co je hezčí než společné vzpomínání?

Pečujte o sebe

Není pravda, že je mužům jedno, jak jejich ženy po letech vypadají. Když o sebe přestanete pečovat, nemůžete se divit, že o vás partner příliš nejeví zájem. Vsaďte se, že jakmile uvidí,  že jste atraktivní i pro jiné, okamžitě se začne činit.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu