Close search

Vracíte se stále ke svému ex? Víme, jak se od něj definitivně odpoutat

Pixabay Zdroj: Pixabay

Dlouholetý vztah mezi dvěma lidmi vytváří silné pouto, proto je tak složité se od sebe definitivně odpoutat. Pokud jste ve fázi neustálého vracení se ke svému ex, víme, co udělat, aby tomu tak už nebylo.

1. Odpuštění

Za začátek i konec vztahu mohou oba. Někdo sice méně a někdo více, ale už se stalo a nemá cenu se za to neustále vinit. Čas zpátky nevrátíte. Odpusťte sobě i jemu a uleví se vám.

2. Pamatovat si to zlé

Po rozchodu je každá žena plné emocí a ráda vzpomíná na společné chvíle. A většinou si vybavuje jen ty nádherné zážitky a okamžiky, které se svým ex prožila. To špatné jednoduše vytěsňuje z hlavy. Ale to je špatně! Nesmíte se vydat slepou uličkou vzpomínek, která nikam nevede. Sepište si všechny negativní zážitky, které jste ve vztahu zažili. Všechny jeho negativní vlastnosti, které vás tak rozčilovali. A teď si to všechno několikrát přečtěte.

3. Obnovení kontaktů

Vzdala jste se některých přátel na úkor vztahu? Začněte se s nimi opět vídat! Nezůstávejte sama doma, choďte mezi lidi, co jen to jde.

4. Odstřihnout

Přátelství s vaším ex nemá šanci přežít. Dokážete si snad představit, že vám představí svou novou lásku? Takže si smažte jeho číslo, společné fotky a cokoliv, co vám ho připomíná. Buďte silná a nekontaktujte ho. Čas mnohé rány zahojí a po nějakém čase se třeba zase budete moci vidět, ale teď je ještě brzy.

5. Změna je život

Už dlouho jste odkládala něco, co vám váš bývalý zakazoval nebo s čím nesouhlasil? Udělejte si radost a splňte si svá přání. Obarvěte se třeba na blond, vyrazte na dovolenou s kamarádkami, nechte si udělat tetování nebo začněte chodit na večerní kurzy salsy…Prostě cokoliv, co vám udělá radost.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu