Close search

Toužíte po osudové lásce? Jít jí naproti je jednoduché: 5 způsobů, jak na to

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Po lásce, která vás posadí na zadek, touží asi každá žena. Ne vždy je ale snadné na někoho natrefit. Přinášíme vám 5 pravidel, jak jít osudové lásce naproti.

1. Večírek sem, večírek tam

Choďte na večírky svých přátel a známých. Je jedno, zda je znáte od dětství, nebo jen letmo. Seznámit se díky nim můžete tak jako tak. Stačí vzít do ruky šampaňské a motat se kolem venkovního bazénu. Však on někdo přijde a zeptá se, co vy tady tak sama...

2. Nechte se zaměstnat ve službách

Pokud jste od rána do večera zavřená v laboratoři, přiznejte si, že moc lidí tam nepotkáte. I proto se nechte raději zaměstnat ve službách. Alespoň na chvíli. Potkat toho pravého můžete, třeba když mu budete dělat espresso.

3. Vsaďte na seznamky

Starý dobrý způsob organizovaného seznámení sice mnohdy zklame, jelikož na rande dorazí úplně jiný člověk, než kterého jste znala z fotografie, ale občas to vyjde. Využít můžete i aplikaci Tinder.

4. Společné dobrodružství

Víte, co se říká. Kamarád taky rád. Není od věci si s bandou kamarádů zajet na výlet a pořádně se provětrat. Takový výstup do hor vás může dát dohromady s nejlepším kamarádem, o kterém jste ani nevěděla, že vás má rád.

5. Rande naslepo

Využít možností seznámení přes aplikaci Tinder nebo přes normální seznamku je určitě fajn, ale důvěru máte ve své přátele jistě větší. Nechte tedy svůj osud v jejich rukou a nechte je sjednat vám rande naslepo. Sami víte, že vás znají nejlépe. 

Nejčtenější články