Close search

Těchto 7 věcí moudrá žena neočekává od svého partnera. Inspirujte se

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Vstupem do manželství nebo dlouhodobým vztahem vzniká cosi jako společné jmění. Patří pod něj ale i manžel/přítel samotný? Ovšemže ne. Moudrá partnerka to moc dobře ví, a proto neočekává. Raději investuje energii do vzájemné důvěry. Kterých 7 věcí od svého muže nevyžaduje? Inspirujte se a buďte dokonalá!

1. Aby se o ni staral

Bavíme se pochopitelně o tom něco „muset“. Pokud si péči o vás partner užívá, není důvod mu v tom bránit. Jeho povinnost o ale není. Na počátku vztahu se často muži mohou přetrhnout, aby ženě dopřáli to nejlepší – kupují jí oblečení, zvou ji na jídlo, baví ji. Moudré ženy to oceňují, ale drží si odstup. Vědí totiž, že jedinou povinnost, ke komu muži mají, jsou jejich děti.

2. Vzdal se toho, co má rád

Není-li šťastný on, nemohou být šťastní oba. Moudrá žena ví, že by pro ni partner obětoval všechno. A to i přesto, že se nevzdal svých zálib ve prospěch společných chvil. Ve vztahu každý potřebuje svůj prostor – aby mohl milovat ještě víc…

3. Vykašlal se na přátele a rodinu

Nemusí to být lidé vaší „krevní skupiny“. Dokonce vás mohou iritovat, nesnášet nebo vy je. Nic z toho ale ženě nedovoluje po muži žádat, aby je odstrčil. Vztahy s přáteli a rodinou budoval dlouhá léta a může mít s nimi tak pevný vztah, jaký máte vy se svými blízkými. Skvělá partnerka respektuje partnerovu volbu.

4. Sdílel všechny záliby

Děsí vás představa večírku, na kterém se bude tančit? Představte si, že by vás někdo tahal za ruku a neustále dotíral, abyste s ním vplula na taneční parket. Lépe tak pochopíte, že pro partnera může být hotová noční můra zase nakupování. Nebojte, rozdílné záliby vztah neposkvrní. Nechte svého partnera dýchat.

5. Změnil své chování

Muži nejsou z modelíny. Nelze si je libovolně tvarovat. Změnit se mohou, teprve až budou chtít sami. Muži netouží po ničem jiném tolik jako po ženě, která ho miluje bez příkras. Právě taková může být onou inspirací ke změně.

6. Ignoroval ostatní ženy

Nezvládnuté nejnižší pudy? A vy se za pěkným mužským neotočíte? Přijměte tuto skutečnost v tichosti. Patří to k lidské přirozenosti.  

7. Dokazoval, že ji miluje

Opravdový vztah je vybudován na důvěře. Bezmezné důvěře, která nedovolí, aby se žena vkrádala do partnerova telefonu nebo na jeho Facebook. Skutečně oddaná, milující a moudrá partnerka nepotřebuje důkazy lásky. Nemá důvod o ní pochybovat.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu