Close search

Přátelé vám pomůžou najít pravou lásku. Nová seznamka je zapojí do dění

Pixabay Zdroj: Pixabay

Najít novou lásku není jednoduché. Existuje sice mnoho způsobů, jak se v reálném životě s budoucím partnerem seznámit, ale internetové seznamky se těší velké popularitě. Mezi největší světové hráče na trhu v oblasti lásky se řadí servery Tinder nebo Match. Na obzoru se jim ale rýsuje silný konkurent, který do výběru nového milence zapojí nejen páry, ale i jejich přátele.

Nová online seznamka Ship přináší s sebou inovativní nápady, jak lidem usnadnit randění a posunout ho zase o kousek dál. Celý princip nového serveru stojí na myšlence, že přátelé znají své osamělé kamarády velice dobře. A často vědí lépe než nezadaný jedinec, jakého partnera potřebuje.

Myšlenka vytvořit ze seznamování skupinovou zábavu napadla Aleen Kupermanovou, Jordanu Abrahamovou a Samanthu Fishbeinovou. Nejedná se o jejich první společný počin. Tyto tři dámy stojí za úspěšnou mediální značkou, která vytváří komediální pořady a zábavný obsah na sociální média. Podle jejich slov mnozí zadaní lidé touží pomoci svým přátelům v hledání nové lásky. Samy zakladatelky tvrdí, že chtěly najít způsob, jak zapojit do života nezadaných i jejich přátele.

A jak samotná seznamka funguje? Ship umožňuje uživateli založit si svůj vlastní profil, kde o sobě může u uvést základní údaje jako zaměstnání, věk, výšku. Potom mohou pozvat svoje přátele, aby se k nim připojili a založili si s nimi skupiny, ve které si budou vyměňovat názory o dalších uživatelích. Přátelé ve skupině si pak mezi sebou mohou sdílet profily potenciálních partnerů. Majitel účty ale bude mít jistou dávku soukromí, své konverzace s dalšími uživateli bude moct skrýt před zraky svých přátel a následně se s nimi podělit jen o ty největší zajímavosti.

 

 

 

Nejčtenější články