Close search

Plné rty i důlek na bradě: Kterých dalších drobností si ženy všímají na mužích?

Pixabay Zdroj: Pixabay

Muže zajímá jediné: Jak žena vypadá. Žena se zajímá vesměs o to samé, ale vzhledem k tomu, že nemá tak jednoduché myšlení, jde více do detailů. Tady jsou drobnosti, kterých si všímáme nejčastěji.

Úsměv

Zářivý a upřímný úsměv zahřeje na srdci. Nikdo přeci nechce nějakého mrzouta, který se stále mračí. Téměř každá touží po člověku, který bude mít stále dobrou náladu a bude ji každý den dělat hezčí. A když má k tomu bude mít krásné rovné bílé zuby, má vyhráno. Mimo zubů ženy zajímá, zda se muži při úsměvu vytváří důlek na bradě. Ano, i to registruje. 

Oči

Oční kontakt je důležitý pro vzájemné zalíbení. Muži to vědí a na svůj pronikavý pohled sbalí nejednu z nás. Upřímný, přátelský a pronikavý pohled prostě vždy zabere.

Rty

Rty bývají první věcí, kterou si žena na muži všimne. Pokud jsou plné a smyslné, tak má muž napůl již vyhráno. Většina žen si totiž okamžitě představí, jak je muž s takovými rty bude líbat.

Vlasy

Někomu se samozřejmě líbí i "plešouni", ale pokud má muž hustou hřívu vlasů, ženy jsou z něj paf. Až jde o bruneta, blonďák nebo zrzka, muži s hustými vlasy jsou nejpřitažlivější. Při líbání jim můžete zajet prsty do vlasů a máte pocit, že je pořád mladý a svěží.

Mozek

Někdy není vzhled na prvním místě. Když je tam chemie, vzhled jde stranou. A pokud se vám líbí inteligentní jedinci se sexy mozkem, tak je jedno, jak mají krásný úsměv, husté vlasy nebo plné rty.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu