Close search

Píše si váš partner s jinými ženami? Měla byste zpozornit, ve vašem vztahu asi není vše v pořádku

pixabay Zdroj: pixabay

Považujete za nevěru, když si váš partner vyměňuje zprávy s jinou ženou na sociálních sítí? Málokterá žena se dozví, že se tak vůbec děje. Když už ale na to přijde, měla by zbystřit. Není jen tak, že si partner píše s někým jiným, i když vás přesvědčuje o opaku.

Sice jste si jistá, že vás partner fyzicky nepodvádí, ale ono pravidelné sdílení s jinými ženami také není úplně v pořádku. Odborníci se shodují na tom, že o jistou formu nevěry jde. Vždyť váš partner by měl chtít důležité věci a pocity sdílet s nejbližší osobou – a tou jste vy. Možná mu víc vyhovuje psát si s někým jiným, protože většinou je snazší komunikovat s někým virtuálně než tváří v tvář. Také se nemusí bát konfrontace, která by třeba s vámi nastat mohla.

Pokud jste zaznamenala, že váš partner chodí s mobilem i na toaletu, ale s vámi se jen pozdraví ve dveřích, je víceméně jasné, že si uspokojení psychických potřeb hledá mimo vaši domácnost. Některé ženy se s tím smíří a dokud funguje mezi partnery fyzická přitažlivost, ani nemají potřebu to řešit. Naopak pro jiné ženy to znamená oheň na střeše.

Je nutné si uvědomit, že vašemu partnerovi evidentně něco schází. Taková virtuální komunikace pak je jen krůček od toho, aby si začal váš partner říkat o fotky žen, se kterými si píše. Proč to dělá? Je to zajímavý jev. I když má doma krásnou ženu, má nutkání se dívat na jiné ženy a prosit o jejich obnažené fotky. Možná nemá vůbec v plánu současný vztah opouštět, jen je to pro něho určitá forma zvyšování si ega. Pocit, že by ještě mohl mít i jiné ženy, mu stačí a uspokojuje. Ale co jeho partnerka?

Pokud vás toto zjištění trápí, se svým partnerem si promluvte. Ptejte se ho na to, co je to za ženu, proč má touhu si s ní psát. Také mu upřímně řekněte, že vás to zasáhlo a že se s tím rozhodně nechcete smiřovat. Načrtněte mu představu toho, kdyby vy jste si s někým psala a posílala mu své fotky. Jak by se cítil on? I přes to, že to nebude zcela upřímně příjemný rozhovor, mnohé vám ukáže. Partner se vám třeba svěří s tím, co mu ve vztahu s vámi chybí a pokud s ním bude rozumná řeč, dohodnete se sním i na změnách, které bude muset akceptovat, bude-li s vámi chtít zůstat. Nastavení pravidel je už jen a jen na vás.

Nejčtenější články