Close search

Partner ve věku našich rodičů: Co ženám imponuje na starších mužích?

pixabay Zdroj: pixabay

Určitě znáte ve svém okolí ženu, která se někdy zamilovala do výrazně staršího partnera. Možná s tím máte zkušenost i vy. Láska si zkrátka nevybírá a kvete v každém věku. Co mladé ženy nejvíce přitahuje na starších mužích?

Vyzrálost a zkušenosti

Muže, který je věku vašich rodičů nebo dokonce starší, už asi v životě moc nepřekvapí. Zažil toho tolik, že si většinou umí se vším poradit. Na rozdíl od mladších ročníků si odpouští cholerické výlevy nebo žárlivé scény. Nechává partnerce volnost, a to ženám imponuje. Nikdo se nechce cítit jako něčí majetek a v této oblasti ženy u vyzrálejších mužů nacházejí pochopení.

Osobní rozvoj

Většinu žen obecně fascinují chytří a moudří muži, kteří mají všeobecný rozhled. U staršího partnera je pravděpodobnost, že už v lecčem prozřel a nelpí tolik na některých věcech, jako kdysi. Na rozdíl od většiny mladých mužů nespatřuje smysl života pouze v materiálním světě, a naopak se posouvá na úrovni ducha. Takový partner vám může ukázat zcela nevídané roviny vnímání světa. Ženy jako citlivější bytosti toto učení rády přijímají.

Otevřená komunikace

Se staršími muži už se většinou dá bavit úplně o všem. Nemívají žádná tabu a většinu svých bolavých míst si už stihli za ta léta zacelit a vyřešit. Jsou hodně vnímaví a zvyklí komunikovat. Žili totiž ještě v době, kdy komunikace na osobní úrovni byla běžnější než komunikace po telefonu, či internetu. Mladší ženy, které znají povětšinou jen partnerskou komunikaci po telefonu, jsou pak překvapeny, jak se jim starší muž věnuje, a to jim líbí.

Gentlemani každým coulem

Jistě se najdou i výjimky mezi o poznání mladšími muži, ale přiznejme si, že u starších ročníků je zdvořilé chování k ženám tak nějak přirozenější. Květina na schůzce nebo placení v restauraci, to vše je pro starší muže automatické a ani je nenapadne, že by to mělo být jinak. Zatímco s vrstevníky se mladší ženy hádají, kdo zaplatí večeři, se starším mužem si připadají jako v romantickém filmu. 

Nejčtenější články