Close search

Osudový versus duchovní partner. Jaký je ten váš?

pixabay Zdroj: pixabay

Přemýšlela jste někdy, že by v tom mohl být rozdíl? Každý partner nám přichází do života, aby nás něco naučil. I ty nejhorší scénáře, které se v našem životě s partnerem odehrají, nás posilují v tom, abychom více a více pochopily samy sebe a mohly se tak připravit na příchod partnera duchovního.

Spousta žen se celý život potýká s nalézáním své sebehodnoty. Některým se to za celý život ani nepodaří. Samozřejmě to samé platí i opačně o mužích. Do života žen vstupují muži, kteří mají ženu naučit právě to, aby si vážila sama sebe. Toho lze dosáhnout i prostřednictvím muže, který nás hýčká a pečuje o nás, ale také a především nás učí uvědomění si vlastní hodnoty partneři „problémoví“. Ti, co ženu bijí, ponižují, neváží si jí. Ano, buďte rády i za takovou zkušenost, protože právě takové okamžiky v životě vás nejvíce posílí.

V okamžiku, když si ženy přestávají nechávat líbit to nehorázné zacházení, začnou si uvědomovat, co chtějí a hlavně, co už nechtějí. Pokud si opět do života přitáhnete tyrana, zamyslete se nad tím, jestli jste už předešlou lekci pochopila. Vypadá to, že ne. Takovýchto zkušeností si ženy, které ještě nepochopily vlastní sílu, budou „užívat“ stále dokola. Přesně to je funkce osudového partnera. Měl by nás něco naučit a posunout vnímání sebe sama na vyšší úroveň, abychom ztratily strachy a pochybnosti, které nás neustále provází.

Takzvaný duchovní partner nám do života přichází až tehdy, pochopíme-li, že život je hlavně o klidu a míru v duši. Přestaneme vyhledávat různá dobrodružství, vynucovat si velká gesta, romantiku, sex a další aspekty, které nás buď vystřelí na měsíc nebo naopak nám zařídí pád na dno. Až se postavíme na vlastní nohy a budeme na světě jenom samy za sebe, většinou v tu chvíli, kdy už to nejméně čekáme, zjeví se on.

Může se zdát, že s duchovním partnerem je nuda. Ve vztahu s ním nejsou žádné hádky, žádné napětí, žádné boje. Proč taky? Žena, která už zná svoji hodnotu, toto všechno už nepotřebuje a od partnera nic neočekává. Takoví lidé jsou šťastní jen proto, že můžou být spolu, užívat si každou vteřinu a nemusejí u toho říct ani slovo. Život je krásný, proto užívejme si každého okamžiku, ať už jsme v jakékoli fázi sebepoznání.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu