Close search

Obrňte se trpělivostí: Co dělat, když se zamilujete do zadaného muže?

Profimedia.cz Zdroj: Profimedia.cz

Potká to většinou v životě každou ženu. V práci, ve škole, na dovolené, v autobuse, mezi kamarády, tam všude můžeme potkat muže, při pohledu na něhož se nám podlomí kolena. Co ale dělat, když posléze zjistíme, že je zadaný?

Protančila jste s ním celý večer, pozorovala u moře hvězdy? Váš první oční kontakt byl tak dlouhý, že jste se hned viděla, jak s tímto mužem jdete k oltáři? No jo, ale pak zjistíte, že nejste jediná žena v jeho životě, naopak, je to ještě horší, má stabilní vztah s někým jiným.

V takovém případě si musíte rozmyslet, zda vám za to, abyste rozbíjela jeho vztah, stojí. V tomto stádiu si vše pečlivě promýšlejte, ať nenaděláte více paseky než užitku. Pokud se přesvědčíte, že vlastně není tak úžasný, jak jste si na začátku myslela, ulehčí vám to celou situaci a s radostí ho necháte jeho stávající partnerce.

Co když vám to ale nedá, při každém pomyšlení na něho se vám tetelí motýli v břiše a toužíte být v jeho blízkosti při každé příležitosti? Ani v tuto chvíli nepřestávejte přemýšlet hlavou. Někdy je lidské ego mrcha a pouze si chce dokázat, že máte na to, aby se do vás zadaný muž zamiloval. Ve spoustě případů o svého vysněného ztratíte zájem ve chvíli, kdy jste ho vybojovala a už to není pro vás tak zajímavé.

Je také důležité, v jaké fázi je jeho vztah s přítelkyní/manželkou. Pokud je jejich vztah na pokraji zhroucení a dotyčný není šťastný, asi je to jenom otázka času, kdy stávající ženu opustí a vy se budete moci začít snažit o jeho srdce naplno. Pokud před vámi o své partnerce nemluví hezky, ale nehodlá s tím nic dělat, raději od něho dejte ruce pryč, pravděpodobně vás bere jen jako zpestření a do budoucna by vám mohl dělat to samé.

Pokud se smíříte s tím, že budete jen jeho milenkou, opět zvažte, jestli to dlouhodobě vydržíte. Pokud ho neberete jen jako sexuální dobrodružství, ale máte ho opravdu ráda, zavání to průšvihem. Ať si budete myslet na začátku sebevíc, že máte situaci pod kontrolou, po nějaké době vám bude vadit, že netráví víkendy s vámi, ale s ní. Bere ji na společenské události, rodinné obědy, tráví s ní pochopitelně Vánoce a další významné události. Dejte si velký pozor na emoce. Většinou vám bude radit nejlépe vaše intuice, řiďte se podle ní, abyste neskončila úplně na dně.

Pokud to bude silnější než vy, řiďte se srdcem a čekejte, jak se to vyvine. Ať to skončí jakkoliv, tato zkušenost bude patřit jenom vám a vy se díky ní můžete poučit pro příště. Není také vyloučeno, že vše dopadne ve váš prospěch a vy spolu se svým milým začnete od nuly budovat nový začátek, tentokrát legálně.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu