Close search

Nevěsta našla tajnou zprávu od zesnulé matky na svých svatebních střevíčkách

Instagram Zdroj: Instagram

Na svůj svatební den se těší každá nevěsta. Je to den, kdy si vezme za manžela svého milovaného a také chvíle, kdy je obklopena svojí rodinou a přáteli. Všechny nevěsty ale nemívají takové štěstí a stává se, že jedni z těch nejbližších na svatbě chybí. Britská nevěsta Emma Letts přišla o matku ještě před svatbou. Ta ale připravila pro dceru jedinečné překvapení.

Emma se zasnoubila v roce 2016. Jen ale po šťastném oznámení přišla tragická zpráva. Její máma se dozvěděla, že má rakovinu. Žena již tehdy vytušila, že svatby své dcery se nejspíš nedočká. Proto se rozhodla Emmě svoji lásku a podporu projevit jiným způsobem.

V tajnosti od své dcery objednala u svatebního salonu speciální střevíčky. Emma celou dobu o ničem nevěděla a byla v šoku, když obuv dostala několik měsíců před svatbou. Její matka bohužel v té době svůj boj s rakovinou už prohrála. 

Když nevěsta střevíčky prozkoumala, čekalo jí ještě větší překvapení. Na spodní části obuvi jí matka nechala napsat dojemný vzkaz. "Chtěla jsem, abys ode mě dostala ve svůj svatební den dar. Tyto střevíce jsou mým darem pro tebe." Nevěsta byla ve skutečném šoku, jelikož nic podobného neočekávala.

Pracovníci svatebního salonu řekli, že když jim matka nevěsty zavolala, její nápad a příběh je velice dojal. Proto se rozhodli, že udělají vše proto, aby střevíce byly připraveny přesně podle jejích představ. Ve svatební den tak sice nevěsta mezi hosty svoji matku neuvidí, ale vzpomínky na ni ji budou doprovázet až k samotnému oltáři. 

Nejčtenější články