Close search

Milujete všechny bez rozdílu? Možná patříte mezi pansexuály

Pixabay Zdroj: Pixabay

Sexualita je v dnešní době tématem, které se řeší velmi otevřeně. Lidé zkoumají svoji podstatu a často přicházejí s celkem nečekanými objevy. Mezi ty celkem nedávné patří pansexuálové, jejichž srdce jsou tak velká, že jednoduše mají rádi všechny.

Pansexualita je termín, který si už před nějakým časem našel cestu do výkladových slovníků. Přesto je tento druh lásky považován za ještě celkem čerstvý. Jak si ale pansexuálové vybírají partnera a kdo je vůbec přitahuje?

Na první pohled by se mohlo zdát, že není velký rozdíl mezi bisexuály a pansexuály. Bisexualita se ale týka lásky pouze ke dvěma pohlavím, zatímco pansexuálové mají prostě rádi každého nehledě na jeho rasu, pohlaví nebo chování. Druhého milují na základě jeho nebo její výjimečnosti. 

Termín pansexuality se dostal do vědomí široké veřejnosti hlavně díky mladým celebritám. V roce 2015, kdy se herečka a zpěvačka Miley Cyrus otevřeně vyjádřila, že sama sebe považuje za pansexuálku, se tento výraz stal jedním z nejvyhledávanějších na internetu. 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu