Close search

Má radši lego, než vás? Indicie, podle kterých poznáte, že je lepší se rozejít

pixabay Zdroj: pixabay

Pokud začnete s někým chodit, ale brzy zjistíte, že to není to pravé ořechové, měly byste to ukončit. Většinou se nevyplácí snaha dotyčného změnit. Měl by vám imponovat přesně tak, jak je teď a ne doufat, že za půl roku se v něčem změní. Nezmění, naopak problém, který na něm vidíte, bude stále viditelnější. Ukážeme vám pět důvodů, kvůli kterým by vám měla naskočit červená kontrolka v hlavě.

1. Pokud vám dává najevo, že prioritou jsou pro něho kamarádi nebo záliby

Jestliže se vám jakž takž věnuje v posteli, ale ve zbytku společně stráveného času mluví jen o svých kamarádech nebo zálibách, vezměte nohy na ramena a utečte. To, že sloužíte jako odkládací pultík na jeho milované lego, když jste spolu v obchoďáku, nevěstí nic dobrého. Smska po ránu, že by šel radši hrát s kamarády fotbal, než aby seděl v práci, také jistě „potěší“. Chcete být pro něho aktuálně středobod vesmíru, jenže ho evidentně vůbec nezajímáte.

2. Pokud se za něho stydíte

Něco se vám na něm líbí, ale absolutně nemůžete říct, že by to byl váš ideál. Vadí vám, že se příšerně nahlas směje ve společnosti, chová se po pár pivech jako buran anebo má pivní pupek už ve třiceti? S tím moc nelze udělat, protože on takový zkrátka je a měnit se kvůli vám bude jen těžko. Stejně jako vám by se nelíbilo, že on v něčem kritizuje vás. Zkrátka pokud si neumíte představit, že ho jednou ukážete rodičům, kamarádkám a známým, raději z toho vycouvejte.

3. Pokud se musíte do sexu nutit

To je také jedna z indicií, podle které poznáte, že tudy cesta nevede. I když se vám líbí, že se k vám chová mile, umí uklízet nebo uvaří večeři, ale každý večer musíte předstírat únavu, je to špatný signál. Člověk, se kterým chcete být, by vás měl přitahovat a měla byste se na něho pokaždé těšit, a ne jenom jako na hodného společníka. Samozřejmě, že sex ve vztahu není všechno, ale když už se nutíte do intimností na začátku, jak by to vypadalo za půl roku? Raději začněte hledat někde jinde.

4. Pokud si rád nechává platit útratu

Jestliže za vás zaplatil útratu na prvním rande a pak už se vždy kroutil nebo si bez mrknutí oka nechal zaplatit večeři od vás, prchněte hodně rychle. Tato „vyžírka“ se rozhodně nezmění. Pokud nemá dostatek taktu, aby vám zaplatil oběd, nestojí za to, abyste ve vztahu s ním pokračovala. Ano, většina mužů může navrhnout, že „vyžírkami“ jsou většinou ženy, ale tak to prostě ve společnosti chodí. Nemluvíme o mnohaletém soužití, ale pokud má muž o ženu zájem, měl by na začátku ukázat, že on je CHLAP a že se umí postarat. Ať už chcete nebo ne, tato vlastnost je na mužích ta nejpřitažlivější.

5. Pokud mluví stále o sobě a vás se na nic neptá

Nejste s ním ani měsíc, ale už nazpaměť znáte rodokmen jeho rodiny, současně znáte jména všech jeho kamarádů a plány, které má do budoucna už byste taky dokázala převyprávět. To je sice skvělé, že o něm tolik víte, ale on o vás ví jen to, jak se jmenujete a že máte jedno prso větší než druhé. To, že se vás na nic neptá, značí, že ho jako osoba příliš nezajímáte. Je s vámi je proto, že se mu fyzicky líbíte, rád s vámi spí, ale je jen otázka času, kdy ho to přestane bavit. Tím, že tlachá dokola jen o sobě, utvrzuje své ego, jaký je to borec a vy jste pro něho pouhou vrbou. Tohle opravdu nemáte zapotřebí.

Nejčtenější články