Close search

Láska hory přenáší: Vztah na dálku fungovat může. Musíte ale dodržovat základní pravidla

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Tak hluboký cit jako láska překoná i několikakilometrovou vzdálenost. Pokud jste svého pana božského potkala na dovolené u moře, nemusí vztah skončit vaším odjezdem domů. Stanovte si pravidla a buďte spolu vesele dál.

Nesmutněte

Po příjezdu domů nesmíte smutnit. Uvědomte si, že vztah na dálku udržitelný je, pokud chtějí oba, Máte nesčetně možností, jak se kontaktovat, sotva od sebe budete pár metrů. Existují přece chytré telefony. Hlas svého miláčka můžete slyšet každý den, i když bydlí v jiném státě.

Nebuďte stydlivá

Za předpokladu, že máte vztah udržet, byste spolu měli pochopitelně spát. Když jste od sebe na kilometry, jde to dost těžko, proto sáhněte po telefonu a pochlubte se talentem, jako mají erotické operátorky, které jsou za to placené. Uvidíte, že sex po telefonu váš vztah udrží naživu.

Šetřete

Ať už je vaše láska v Evropě nebo až ve vzdálené Americe, peníze na letenky potřebujete tak jako tak. Odkládejte si tedy 20 % z platu, ať v případě záchvatu stesku můžete do cílové destinace ihned odletět. Jednou oceníte, jak se vám pár bankovek bude hodit.

Říkejte si pravdu

Vzhledem k tomu, že se se svým partnerem nevidíte, říkejte si své denní plány. Neberte to ale doslovně. Není dobré tahat z něho minutu po minutě. Musíte mu projevit trochu důvěry. Zdravým rozumem pak poznáte, zda je opravdu s kamarády, nebo někoho potkal.

Posílejte si dárky

Zda o vás má váš milý zájem poznáte nejen podle toho, že vám vypisuje srdíčka, ale i z toho, že vám posílá dárky, zatímco vás nevidí. Nemusí jít o hodnotné dary za miliony, stačí malá drobnost, která pro vás bude mít význam. Vy občas taky nezapomeňte zaběhnout na poštu.  

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu