Close search

Jak se připravit na první rande? Musíte mít vhodný outfit i únikový plán

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

První rande je vždy stresující, to se nedá popřít. Všichni očekáváme od prvního rande opravdu hodně. Chceme, aby bylo úspěšné a aby tato osoba byla konečně „tou jedinou“. Bohužel se to nestává tak často, ale přesto se všichni na schůzku někdy vydáme.

Stres před první schůzkou je veliký. Nikdo nechce, aby rande dopadlo špatně. Existují ale triky, které pomůžou zabránit vzniku katastrofy. 

Dostatek informací

Máte plán? Víte, kam se vydáte? Pokud ne, zjistěte si to. Představte si, že byste se na rande objevili v upnutých džínách a váš partner by naplánoval výlet do divadla.

Outfit

Naplánujte si oblečení, které se hodí do místa, kam se chystáte. Pokud se setkáte v kavárně, je v pořádku ležérní oblečení. Pokud schůzka zahrnuje večeři v restauraci, využijte příležitosti a zvolte elegantní outfit.

Vyberte si oblečení, které vám vyhovuje a které vám sedí k typu těla. Dávejte pozor, abyste to nepřehnali.

Témata ke konverzaci

Konverzace je obvykle nejdůležitějším bodem celé schůzky. Může být trapné, když konverzace vázne a vy jen sedíte a přemýšlíte, co říct dál. Abyste tomu zabránili, ujistěte se, že jste si zjistili, o co se daná osoba zajímá. Připravte si témata, o kterých můžete hovořit. Je ale lepší se vyvarovat témat jako předchozí vztahy, nebo problémy v rodině.

Informujte rodinu

Pokud se jedná o první schůzku, vždy řekněte někomu z rodinu nebo přátel, kam a s kým se chystáte. Na vaše rande sice nemusí přijít psychopat, ale proč to riskovat?

Naplánujte si útěk

Je vždy dobré mít únikový plán. Ne všechny schůzky koneckonců dopadnou dobře. Požádejte přítele, aby vám zavolal, nebo vám napsal v předem dohodnutém čase. Pokud je rande hodně špatné, můžete použít hovor jako omluvu pro brzký odchod

Nejčtenější články